Camila Cabello onthult dat ze 'Blonde en blauwogige' volwassen wilde worden

 
Anonim

door Jason Pham 8 maanden geleden

Foto: Getty Images

Sinds haar chart-topping single "Havana", die in haar opvoeding in Havana, Cuba duikt, is Camila Cabello een stem voor immigranten en dromers. Maar de 21-jarige zanger was niet altijd zo comfortabel met haar Cubaans-Mexicaanse achtergrond.

In een interview met Glamour, opende het voormalige lid van de vijfde Harmonie zich over de onzekerheden die ze associeerde met haar huidskleur, donker haar en bruine ogen omdat ze geen Latijns-Amerikaanse vrouwen in de populaire cultuur zag opgroeien. Hoewel ze opgroeide in een voornamelijk Latijns-Amerikaanse buurt, zorgde haar onzekerheid er nog steeds voor dat ze blond wilde zijn met blauwe ogen om in te passen bij de witte zangers die ze op het scherm en in audities zag.

"Het mooie was dat ik opgroeide rond veel Latijns-Amerikaanse mensen in Miami. Het was een smeltkroes van culturen. Ik was niet omringd door één type persoon, 'zei Cabello. "Maar toch was er een periode waarin ik echt lichte ogen wilde hebben. Pas toen ik ouder werd, dacht ik: 'Ik hou van mijn bruine ogen, ik hou van mijn zwarte haar, ik hou van mijn huid. Ik hoef niet blond en blauwogig te zijn. '

MEER: Hoe 'Grown-achtig' Star Francia Raisa Broke Vrij van Latina-typecasting

Bekijk dit bericht op Instagram

"Als je met mij, Aja en Elle naar de hoes kijkt, zie je verschillende lichaamsvormen, verschillende huidtinten, verschillende achtergronden. Het laat je zien dat schoonheid op iedereen lijkt, weet je?" Zoals @camila_cabello opmerkte, heeft schoonheid vele vormen. Voor de omslag van ons nummer van april hebben we met deze opmerkelijke vrouwen zitten praten over hoe onze definities van schoonheid eindelijk veranderen, en wat schoonheid voor hen betekent. Tik op de #linkinbio om het volledige covers-verhaal te lezen. ✨ Fotograaf: Olivia Malone; Stylist: Simon Robins

Een bericht gedeeld door glamour (@glamourmag)

De onzekerheden van Cabello hadden ook invloed op haar vertrouwen in het nastreven van een muziekcarrière. Toen ze opgroeide bij allochtone ouders, vond ze het een droom om zangeres te worden in vergelijking met haar concurrenten die uit een financieel stabielere achtergrond kwamen.

"Ik dacht niet eens dat [muziek] een plausibele carrière voor me was, omdat ik in Miami woonde met immigrantenouders die me wilden concentreren op school, " zei ze. "Iedereen met wie ik naar audities ging, werd [met middelen] in LA of New York geboren. Er was niemand waar ik naar kon kijken. Ik zag mezelf niet vertegenwoordigd in de popcultuur. "

Hoewel ze het helemaal niet perfect vindt, vindt Cabello dat prima. Terwijl ze meer mensen ontmoet die perfect onvolmaakt zijn, heeft ze geleerd dat haar slepende onzekerheden, zoals haar scheve tanden, haar uniek maken.

"Er zijn nog steeds dingen waar ik onzeker over ben, zoals mijn scheve tanden, maar ik denk dat een deel van de schoonheid onvolkomenheden accepteert, " zei ze. 'Hoe meer ik mensen ontmoet en de wereld zie, hoe meer ik besef dat het die kleine eigenaardigheden zijn - een moedervlek, een scheve tand, een litteken - die jou jou maakt. Zoals ze zeggen met kunst: Perfect is saai. "

MEER: 'Weglopers' Star Allegra Acosta is klaar om de eerste Latina-superheld op het scherm van Marvel te worden

De ervaring van Cabello is niet ongebruikelijk. Vertegenwoordiging heeft invloed op hoe veel mensen zichzelf zien opgroeien. Steunt haar om zich uit te spreken en dat gezicht te zijn waar Latina-meisjes als zij naar kunnen kijken.