Drukke Philipps geverfd Michelle Williams haar haar duizendjarige roze en het was geweldig

 
Anonim

door Jason Pham 1 jaar geleden

Foto: Getty Images

In het geval dat je de alom geprezen Instagram-verhalen van Busy Philipps nog niet hebt gehoord, heeft de beste vriend van Philipps, Michelle Williams, een duizendjarige roze pixiesnit. Maar Williams roze haar is niet zomaar een roze haar - het werd geverfd door Philipps zelf toen de twee gisteravond dronken waren van wijn.

Tijdens het documenteren van het hele proces op haar Instagram-verhalen, begon Philipps met de mededeling dat Michelle, opgerold in een badjas in de hotelkamer van de sterren, op het punt stond roze te worden. "We gaan haar haar roze verven. Wat denk je? 'Vroeg Philipps aan haar volgers, terwijl ze een bak roze haarverf omhooghield.

Foto: Instagram

De volgende clip toont de dames in de badkamer terwijl Philipps zich klaarmaakt om de roze haarverf (die ze 'roze slijm' noemt) te schrobben op de platina blonde pixie-snit van Williams. De eerste poging gaat slecht met Williams die piept en Philipps hand ontwijkt.

Philipps vertelt vervolgens haar volgers dat de instructies van de haarkleurmiddelen zeggen dat ze het 20 minuten moeten laten staan. Na wat gekibbel, terwijl Williams onderhandelt om de verflaag slechts een minuut te laten staan, legt Philipps eindelijk de eerste roze tint in het haar van haar vriend. Na een clip van Philipps die de kleurstof in het haar van Williams masseert, gaat het verhaal verder met de twee dames die glazen witte wijn nippen terwijl ze wachten tot de kleur inzakt.

MEER: alles wat u moet weten over haarextensies

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Het haar van Michelle zal perfect millennial roze zijn", zegt Philipps.

"Ik wil dat alles roze is", antwoordt Williams.

De volgende clip toont een naakte Williams, haar haar volledig uitgewassen met een tint millennial roze, slaperig opkrullend naast Philipps in bed. "Michelle's haar is lichtroze en zo schattig, " zegt Philipps. 'En kijk ernaar, ze is als een kleine nimf die naast me in slaap valt. Luister, mensen mag. '

MEER: 7 hoofdhuid exfoliatoren die uw haar kunnen transformeren

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Als de Instagram-verhalen van Philipps iets bewijzen, willen we niet alleen dronken van wijn worden, maar we willen ook dat ze onze persoonlijke kapper wordt.