Drukke Philipps ontkent Airbrushing uit haar mollen op een tijdschriftdekking

 
Anonim

door Katie Stanovick 5 maanden geleden

Foto: Getty Images

Van het dag in dag uit kijken van de Instagramverhalen van Busy Philipps, is het duidelijk om te zien dat de actrice niet bang is om zichzelf te zijn. Maar waar ze eigenlijk helemaal niet verlegen voor is, is haar natuurlijke schoonheid, die haar talrijke moedervlekken omvat. Dus toen een fan commentaar gaf op haar recente cover van Health , met de vraag waarom het tijdschrift haar mollen uitblaast, moest Philipps het record rechtzetten.

De vraag (gelukkig) kwam niet van een plaats van haat en schaamte, en in plaats daarvan wilde de commentator weten waarom iemand Photoshop Philipps zou zijn wanneer ze "absoluut prachtig" is met de "mooie schoonheidssymbolen die [haar haar] maken."

Bekijk dit bericht op Instagram

Oh Hallo! Ik ben op de juli / aug-cover van HEALTH MAGAZINE! @healthmagazine Kijk, het nastreven van gezondheid en wat het betekent om gezond te zijn, is iets waar ik vaak over nadenk en dat zeker in de loop der jaren is veranderd. Ik voel me zo dankbaar en blij op een plek te zijn waar ik het gevoel heb dat ik elke dag mijn best doe om zowel lichamelijk als geestelijk zo gezond mogelijk te zijn. Of dat betekent dagelijks trainen, in slaap vallen, een bad nemen, meer met mijn kinderen omgaan, naar therapie gaan, meer groenten eten of nacho's en margarita's krijgen, hangt echt af van de dag. OOK! I LOVE dat ik mijn @shopbando Anxiety-ketting draag op de cover van dit magazine !!!! Het is zo belangrijk voor mij dat we geestelijke gezondheidsproblemen destigmatiseren, zodat meer mensen het gevoel krijgen dat ze vrijuit kunnen praten en om hulp kunnen vragen wanneer ze het nodig hebben. Hoe dan ook. Bedankt, GEZONDHEID! En ik neem vandaag hun instagram over, dus ga naar @healthmagazine als je wilt! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Busy Philipps (@busyphilipps)

Instagram / @ Busy Philipps

En hoewel het lijkt alsof de gezichtsmollen van de 38-jarige vrouw vervaagd zijn in de Instagram-post, antwoordde ze plichtsgetrouw dat het simpelweg de helderheid was van de verlichting waardoor ze eruit zagen als verdwenen. Wat nog belangrijker was, was dat ze haar moedervlekken bijhield, iets dat Philipps met het team van Health besprak om ervoor te zorgen dat ze niet werden uitgebloeid.

Hoewel Philipps haar schoonheidssymbolen nu in volle glorie kan presenteren, was dat niet altijd het geval. In een Instagram-bericht van 2017 vertelde ze een keer dat een televisienetwerk haar vroeg om haar mollen te verbergen. Het plan ging echter niet al te goed en liet Philipps zich beledigd voelen over haar aantrekkelijkheid. Maar aan het eind van de dag houdt ze van haar moedervlekken en hoe ze haar uiterlijk bepalen. Ze zei: "Zonder hen denk ik dat ik er vrij eenvoudig en saai uitzie."

De actrice deelde hetzelfde verhaal in haar gezondheidsinterview. "Ik hou van mijn mollen - wat een beetje langer duurde voor mij om te omhelzen, " zei Philipps. 'Toen ik' Dawson's Creek 'was, hadden de make-upartiesten te horen gekregen dat ze al mijn moedervlekken zouden verdoezelen. En het was zo'n moment van afrekening voor mij als een jonge actrice - van 'Oh wacht, mijn uniciteit is hier niet gewenst? Wil je niet dat ik op mij lijk? Het was echt vreselijk. "

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb net gemerkt dat ik in feite de kleine beer in mijn gezicht heb in mollen !! FUN FEIT: Ik heb ooit een tv-show gekregen en blijkbaar heeft het netwerk de producenten verteld dat make-up COVER ALL MY MOLES heeft. Weet je dat 1. Dat is letterlijk bijna onmogelijk? 2. Mollen bedekt met make-up zien er VEEL ouder uit dan wanneer ze natuurlijk zijn? 3. Het is superbeledigend omdat het eigenlijk zoiets is als te zeggen: "We denken bijna dat je mooi bent, als je zo ver bent van dit grote deel van hoe je eruit ziet" ?? Hoe dan ook, de visagist probeerde het 3 dagen uit en toen was het alsof hij het neukte! En ik denk dat het goed was? Maar af en toe zeggen mensen hier dat ze hen haten of dat ze lelijk zijn of dat ik ze moet verwijderen en het is zo raar voor me. Zonder hen denk ik dat ik er nogal simpel en saai uitzie. (En ja, natuurlijk laat ik ze nakijken!)

Een bericht gedeeld door Busy Philipps (@busyphilipps)

MEER: Chloë Grace Moretz opent zich over onzekerheden als Photoshopped op 15

We houden ervan hoe celebs het opnemen tegen Photoshop en in plaats daarvan de voorkeur geven aan natuurlijke, echte schoonheid. Er is niets mis met opvallen of afwijken van de norm. En zoals Philipps zegt, zou je niet dezelfde persoon zijn zonder de kleine dingen die je van je maken.