Britney Spears 'nieuwste Comeback-strategie; Wat James Franco doet Fives tijd per dag

 
Anonim

door Kerry Pieri 8 jaar geleden

Brit Brit at the Grammy's in januari. Foto: Lester Cohen, WireImage

SITES WE LOVE
Britney kan heel goed optreden tijdens Fashion Week op het tijdschriftfeest van Dasha Zhukovas Pop . Hoe speel je OMG? (Daily Front Row)

Burberry blijft hoog boven andere merken op het gebied van technologie en sociale media. Het merk kondigt de lancering aan van het Burberry Retail Theatre-concept waarmee het luxelabel rechtstreeks naar zijn boetieks kan streamen, te beginnen met de presentatie van de start- en landingsbaan in de lente / zomer van 2011. (Burberry)

Gucci heeft speedboten genomen en heeft er een ontworpen met Riva, die werd onthuld op de botenbeurs van Cannes. Dat is teveel luxe om in één zin te verwerken. (WWD)

Prabal Gurung doet zijn opwindende reputatie eer aan als de geruchtenmolen goed is. Het is een feit dat de ontwerper misschien in gesprek is voor een aankomende doelgroepverzameling. (Fashionista)

Is het het kenmerk van een echt lifestyle-merk met een eigen logo? Als dat zo is, is Jason Wu goed op weg met Miss Wu, een uil met grote ogen die op de gordels van de ontwerper, breiwerk, brillen et al. Zal verschijnen. (T Magazine)

Angelina Jolie sprak zich uit tegen het plan van een kerk in Florida om het Koran-gezegde te verbranden. Ik heb nauwelijks de woorden dat iemand dat zou doen met het religieuze boek van iemand. Ze maakt zich ook zorgen over het gebrek aan media-aandacht die de overstromingen in Pakistan verzamelen. Wanneer slaapt deze dame? (Gewoon geschokt)

TWITTER
RT @THELOVEMAGAZINE DKNY Pop Corn. //plixi.com/p/43970404
Donna, we nemen alsjeblieft zout mee.


RT @henryholland Mijn eerste dansvloer ooit ooit gedragen !!!! //twitpic.com/2mgzn5
Dat is zo leuk dat het de mogelijkheid van sneaky commentaar weerlegt.

RT @ raffinaderij29 James Franco houdt ervan om 5 keer per dag te masturberen. TMI veel ?! //tinyurl.com/388s7tr
Jammer genoeg kreeg hij door die aankondiging pers, een tweet en nu dit.

RT @ Carine_Roitfeld Revenge is een bekentenis van pijn.
Dat is dus een om over na te denken.

RT @ellemagazine ELLE's 25! Robbie Myers besprak eigenschappen die de 25-jarigen van vandaag willen hebben bij mannen op de @todayshow deze AM. Het vaste inkomen stond bovenaan de enquête. Mee eens?
Ik zeg niet dat ze een goudzoeker is

.