Zet je schrap: 'The Notebook' wordt veranderd in een tv-show

 
Anonim

door Jasmine Garnsworthy

78 aandelen

3 jaar geleden

Foto: Melissa Moseley / New Line Cinema

Als je alleen maar denkt aan 'The Notebook', kun je je misschien schrap zetten: het verhaal van Noah en Allie staat op het punt om in een tv-programma te veranderen.

Volgens Entertainment Weekly, een aanpassing op het kleine scherm van het best verkochte boek uit 1996 en de tearjerker uit 2005 die de carrières van Ryan Gosling en Rachel McAdams (en liefdesaffaire) lanceerden, is in de maak bij The CW, hoewel het niet 100 procent trouw zal blijven aan het oorspronkelijke verhaal.

Hoewel de show nog in de kinderschoenen staat, zegt The CW dat het "de romantische reis van de twee geliefde centrale personages Noah en Allie zal volgen, aan het begin van hun bloeiende relatie terwijl ze samen hun leven en toekomst opbouwen tegen de achtergrond van de raciale politiek, economische ongelijkheden en sociale mores van na de Tweede Wereldoorlog van de late jaren 1940 in North Carolina. "

Dus, trek de tissues nog niet uit - het lijkt erop dat de tv-versie uitvalt- spoiler alert! -Allie's Alzheimer, en in plaats daarvan focus op de jongere jaren van het paar dat de film oversloeg.

"Ik geloof niet dat we het oudere paar zullen zien - wat ze worden", zei de CW-president Mark Pedowitz tijdens de persconferentie van de Television Critics Association.

De notebook- auteur Nicholas Sparks 'zal optreden als een uitvoerend producent en Todd Graff, schrijver achter het muzikale nummer "Camp", zal de aanpassing schrijven en produceren.

Dit klinkt geweldig en zo, maar voordat de productie vordert, willen we graag een formeel verzoek indienen Gosling en McAdams hernemen hun geliefde rollen - of komen op zijn minst terug voor een cameo.