In bloei: de zachtere kant van Amber Rose

 
Anonim

door zomer K 7 jaar geleden

Amber Rose is verdeeldheid zaaiende. Aan de ene kant heb je een groter dan levensgroot figuur en een urban pin-up girl die net zo veel cat-calls als kritiek trekt, en aan de andere kant bestaat deze ingetogen vrouw tegenover mij die lief, beleefd en afwezig van enige andere entourage dan haar aanbiddende vriend (rapper Wiz Khalifa ) die geduldig wacht op de gelegenheid om haar weg te halen voor een hapje. Je denkt dat je haar kent vanwege haar eerdere relatie met Kanye West (jij niet) en je hebt geen enkel probleem haar te veroordelen vanwege haar lichaamstrelende spreidingen en haar ijzeren vastberadenheid om een ​​naam te maken voor zichzelf buiten wie ze dateert (en ze is prima daarmee). Maar de realiteit is dat ze meer is dan alleen arm snoep. Ze is een levende, ademende dichotomie waarvan het verleden lang geleden was vooraf bepaald door een eenvoudig gesprek tussen twee vrienden.

"Ik heb altijd geweten wat ik wilde, " vertelt ze terwijl we ons na een shoot van een hele dag op een knusse bank op de derde verdieping van het Ludlow Manor in New York vestigen. "Ik herinner me dat ik met een van mijn meisjes [in Philly] rondhing toen we jong waren en praat over wat we wilden zijn toen we opgroeiden. Ze had zoiets van: 'Ik wil bij die en die zijn en veel baby's hebben, ' en ik zei: 'Nou, ik ga naar LA en ik zal beroemd worden.' Ze keek me alleen aan en vertelde me dat ik aan het trippen was. '

Onnodig te zeggen dat het pad naar roem allesbehalve soepel is verlopen. Hoewel Rose hyperactief is van haar tegenstanders, schrikt ze van de gedachte dat haar verleden als een exotische danseres of haar liefdesleven haar in een aparte categorie plaatst van andere personen in de amusementswereld wiens minder dan twijfelachtige achtergronden hun succes niet hebben belemmerd . "Ik heb geen wetten overtreden en ik verkocht geen drugs aan iemands moeder, " benadrukt ze nadrukkelijk. "Ik schaam me niet voor wat ik heb gedaan en ik werk elke dag hard. Er zullen altijd mensen zijn die het ergste van me aannemen als ik eraan begin, dat ik aan mezelf zou gaan twijfelen. '

In werkelijkheid is de drukke agenda van Rose een bewijs van de dingen die belangrijk voor haar zijn en een hint van wat er gaat komen. Tussen verschillende promotionele stints als onderdeel van haar rol als woordvoerder van Smirnoff Vodka, onderzoekt ze ook een acteercarrière, zet ze haar jurerende taken voort op BET's Master of the Mix, werkt ze aan haar zonnebrillijn, reizend, doet ze liefdadigheidswerk en zoekt ze tijd vrij met haar even drukke vriendje - ook al betekent dat een paar uur samen gestolen in de muziekstudio, waar de twee beiden zijn ondergedompeld in hun eigen projecten.

"Ik liet Wiz een paar dingen zien die ik had opgeschreven en hij moedigde me echt aan om het na te streven", geeft ze bijna verlegen toe. "Ik neem dit echt serieus, ik stopte zelfs met roken, zodat ik mijn stem kon verbeteren." Haar gelaatstrekken worden kort aangehaald en ontspannen met een slordige schouderophalen. "Ik weet al wanneer de eerste single valt, de haters zullen hun eigen mening hebben, maar mijn fans (bijna 900.000 op Twitter, waar ze naar verwijst als haar" rosebuds "en" rosestuds ") zullen er zijn voor mij."

In de geest van Amber Rose is er een toekomst van grenzeloos potentieel die een carrièrepad omvat dat lijkt op dat van J.Lo 's en een persoonlijk leven dat eindigt en begint met de man die achter ons zit. Ik betrap ze op elkaar glimlachend en kan niet nalaten te vragen wat haar versie van nog lang en gelukkig inhoudt.

"Acteren, muziek maken, trouwen, samen met Wiz op een tourbus zijn met een stel baby's, " zegt ze stralend. "Ik wil zelfs een roman schrijven. Er is niets dat ik niet bang ben om het te proberen. "

Fotograaf: Blossom Berkofsky @ Atelier Management

Producent: Marni Golden

Stylist: David Zyla

Make-up: Tamah K @ Zie Management

Haar: Britney Williams met Bumble and Bumble

Nails: Agnes Zaro voor Julep

Mode-editor: Liz Doupnik

Mode-assistent: Dawnn Lee Mitchell

Postproductie: Feather Creative

Vintage expert: Sebastian Pons

Locatie: Ludlow Manor

Catering: Ciao voor nu

Als het gaat om haar meer onthullende magazine- en fotoverspreiding, houdt Rose vol dat ze nog nooit camera-verlegen is geweest. "Ik ben comfortabel in mijn vel geboren, het is echt geen fase-ontwikkeling."

Gilles Montezin jas, $ 4000, in Gilles Montezin; en oorbellen, eigen model.

"We zijn gewoon homebodies, " Rose zegt over haar relatie met rapper, Wiz Khalifa. "Meestal blijven we gewoon binnen en kijken we films en koken we samen eten."

M. Missoni sweater, $ 275, bij Scoop NYC, Rag and Bone broek, $ 450, bij Scoop NYC, Brian Atwood schoenen, $ 620, bij Net-A-Porter, Phillips Frankel oorbellen en ring, prijzen op aanvraag bij Phillips Frankel

Feit: Amber Rose is een geheime Twilight- fan. "Het is waar", zegt ze giechelend. "Ik was stervende om de nieuwste film te zien."

Ted Baker-jurk, $ 735, bij Bloomingdales; Club Monaco-handschoenen, $ 99, bij Club Monaco; Christian Dior-schoenen, $ 770, bij Bloomingdales; en LaRuicci bellen, $ 245, bij LaRuicci

Ooit de meidenmeid, beweert Rose dat ze niet dood in een t-shirt wordt gevangen en zweet als haar vriendje in de buurt is. "Mooie lingerie - ik ben een beetje ouderwets, ik hou van jongensbroeken met franje en zo."

Zac Posen-jurk, $ 2190, bij Scoop NYC; Alice en Olivia laarzen, $ 279, bij Alice en Olivia; Betsey Johnson-riem, $ 40, bij Bloomingdales

Over het huwelijk en de toekomst: "[Wiz] en ik noemen elkaar 'man' en 'vrouw' de hele tijd. Als het gebeurt, zal het heel rustig zijn met alleen goede vrienden en familie. '

Theorieoverhemd, $ 190, bij Scoop NYC; ASOS-rok, $ 90, 90 bij ASOS; en Brian Atwood pompen, $ 580, op Saks Fifth Avenue

5 dingen die je kunt kopen voor je vriend (maar draag jezelf)