Blondjes kunnen meer plezier hebben, maar ze verkopen geen lingerie

 
Anonim

door Perrie Samotin

5 aandelen

4 jaar geleden

Foto: Adore Me

Blondjes hebben misschien meer plezier, maar een ding dat ze niet doen? BH's verkopen.

Lingerie start-up Adore Me besloot om A / B-testen uit te voeren om te zien wat-en wie-de meeste bh's verkoopt. Voor elke duizend mensen die de site van de verkoper bezochten, zagen 500 foto A en nog eens 500 zag afbeelding B. Van daaruit volgde Adore me die de meeste merch verhuist.

Het daadwerkelijke model kan ook een belemmering vormen voor of helpen bij de verkoop, meer dan de prijs van de werkelijke bh. "Als klanten een kant-en-klare pushup zien op een model dat ze leuk vinden, kopen ze het. Zet hetzelfde op een model dat ze niet doen, en zelfs een prijsverlaging van $ 10 zal hen niet dwingen, "schrijft Fast Company-verslaggever Rebecca Greenfield.

Hoewel het verhaal van Fast Company niet in detail gaat over welk geslacht de meeste boodschappen doet, zijn we bereid om te wedden dat het voornamelijk vrouwen zijn die winkelen voor hun eigen beha's, niet voor mannen. We weten allemaal dat vrouwtjes kattig kunnen zijn en blond haar kan als bedreigend worden ervaren, net als een model dat de klant als te mooi ervaart, of op een andere manier afstoot. Dat is gewoon ons spitball, natuurlijk, maar we wedden dat je het moeilijk zou vinden om een ​​mannelijke shopper te vinden die geen trui voor zichzelf zou kopen omdat hij het model niet leuk vond.

Ga nu naar Fast Company om het hele verhaal te lezen en laat het ons weten: heb je ooit iets gekocht omdat je er niet om gaf dat het model werd gedragen?