De grootste beroemdheidsschandalen die tijdens vakantieweken zijn afgenomen

 
Anonim

door Spencer Cain 5 jaar geleden

Foto: Getty

Het is geen geheim dat in de journalistieke wereld iedereen die pech heeft om tijdens een grote vakantie aan de redactie vast te zitten, alles zal doen om iets te haken - iets dat zelfs op een verhaal lijkt. Maar als voorgaande vakantieseizoenen een indicatie zijn, hebben ze een paar behoorlijk grote primeurs gehad. Van Tiger Woods 'vroegtijdige auto-ongeluk tot Charlie Sheen 's mes-zwaaiende capriolen, er zijn meer dan een paar nieuwswaardige indiscreties geweest in de afgelopen seizoenen.

Uiteindelijk hebben deze op maat gemaakte tabloïde gaffes ons aan het denken gezet over de regels van de weg als het gaat om aanvaardbaar vakantiegedrag in ons eigen leven. Dus zonder verder oponthoud: onze must-read-lijst van gedragsdis en -daden - zoals geïllustreerd door het minder bewonderenswaardige gedrag van beroemdheden tijdens de vakantieperioden van weleer.

Bedrieg uw partner NIET als Tiger Woods :

Misschien is het meest beruchte beroemdheidsnieuwsverhaal dat is voortgekomen uit een vakantieweekend een golffenom Tiger Woods . Om je geheugen op te frissen: Woods genoot van Thanksgiving op zijn landgoed in Florida in 2009 met zijn voormalige vrouw, de Zweedse bom Elin Nordegren, en hun twee kinderen. Maar toen ging het slechter.

Vrijdag om 2.30 uur belden de buren van Woods de politie om te melden dat de atleet in een auto-ongeluk was geweest - een auto waar Nordegren naar verluidt zo van onder de indruk was, dat ze met een golfclub door de achterruit moest breken om hem te redden. Natuurlijk werd later onthuld dat ze midden in een dramatisch gevecht zaten als gevolg van Woods 'sexting' met Meesteres Rachel Uchitel . Na dit incident kwamen tientallen dames naar voren met de toelating dat ze met Woods hadden geslapen. Hun huwelijk was kaput en hun Thanksgiving? Nou, het was verpest . Beschouw dit als het ultieme waarschuwende verhaal!

DOE deelnemen aan een goed doel als je een openbare scheiding meemaakt zoals Kim Kardashian :

Zelfs als het alleen voor de foto is, reageren mensen op het zien van A-listers die de balie werken in een gaarkeuken of zich verkleden als Kerstman, en Kim Kardashian is een goed voorbeeld. Vorig jaar opteerde de reality-koningin voor een overdadige brunch om de oversteek naar de Los Angeles Mission te maken, waar ze voedsel serveerde aan mensen in nood. Gezien het slechts drie weken geleden was dat ze een scheiding had aangevraagd bij NBA-speler Kris Humphries, was het een flagrante truc om haar imago via de roddelmachine te rehabiliteren. Waar het op neerkomt: als je na 72 dagen huwelijk door een scheiding gaat, zullen liefdadigheidsacties je absoluut wat extra respect opleveren.

Bedreig je vrouw NIET met een mes op Kerstmis zoals Charlie Sheen :

In 2009 brachten Charlie Sheen en ex-vrouw Brooke Mueller Kerstmis door in Aspen, toen de zaken een beetje gingen

.

rommelig. Zo rommelig dat de acteur een mes begon te hanteren, en Mueller vroeg de politie te bellen. Sheen was geboekt op accijnzen en van daaruit weten we allemaal wat er in de loop van de volgende maanden is gebeurd. (Drie hints: #winnen, tijgerbloed, godinnen). Opgemerkt moet worden dat de oorspronkelijke Aspen clash begon over een meningsverschil over een lied van de trein, waardoor de moraal van dit verhaal vrij duidelijk: zeg gewoon NEE om te trainen tijdens de vakantie (en om de andere dag, maar dat is slechts onze bescheiden mening).

Laat je kinderen zowel jou als je ex zien tijdens Thanksgiving zoals Jennie Garth:

Onlangs gescheiden "Beverly Hills, 90210" alum Jennie Garth, wiens ex-man Peter Facinelli zich koestert in de gloed van "Twilight", heeft te maken met haar eerste single Thanksgiving met bewonderenswaardige gratie. De dochters van het paar zullen naar verluidt de vakantie doorbrengen met hun vader, en Jennie vragen om Us Weekly te vertellen : "We gaan onze Thanksgiving doen op zaterdag. Ik ga een hele maaltijd maken, laat ze met me gaan winkelen en help me alles te bakken, en mijn moeder en haar man komen langs. "De moraal hier: redt je gekibbel voor de rechtszaal, niet voor de feestdagen.

Laat je familie NIET vallen voor je nieuwe vriendje - hoe schattig hij ook is :

We kijken naar jou, Taylor Swift ! Na ongeveer een maand te hebben gediend, bracht Swift en ex-vriend Jake Gyllenhaal samen Thanksgiving door aan het park Slope-pad van zijn zus Maggie . Ze namen een romantische wandeling, gaven zich over aan esdoornhout en leken echt van elkaars gezelschap te genieten. Het enige probleem? Ze liet haar familie hoog en droog achter. In plaats van te flirten met haar nieuwe druk, had ze met haar vader en moeder in Nashville thuis moeten zijn geweest. Swift en Gyllenhaal gingen kort daarna uit elkaar en er zijn ongeveer vier nummers op haar nieuwe album gewijd aan hun mislukte verkering. De moraal hier: de vakanties zijn een tijd voor je eigen familie, niet de beroemde familie van je tijdelijke schoonheid.

GEEN Kerst wegbrengen van een partner als Katy Perry:

Hoewel ze een jaar eerder alleen al de knoop hadden doorgetrokken, brachten Katy Perry en Russell Brand afgelopen kerst vorig jaar in verschillende landen door. Blijkbaar had een enorm gevecht hen beiden over de rand gebracht, en ze besloten dat ze niet samen een vakantie tegemoet konden gaan. Vanaf daar werd Katy gefotografeerd in Hawaii sans trouwring, wat een mediastorm veroorzaakte die uiteindelijk culmineerde in het nieuws dat het paar aan het scheiden was. De moraal: verblijf in hetzelfde land als uw echtgenoot tijdens de vakantie

.

en blijf die trouwring aan!