Beste van de week: Blue Mascara van Joan Smalls, Graphic Liner van Sophia Bush, meer

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

Of ze nu modellen waren, modellen draaiden actrices of filmsterren op de rode loper deze week, elke vrouw leek onmogelijke schoonheid. Dames als Sophia Bush en Joan Smalls besloten om enkele schoonheidsrisico's te nemen, terwijl anderen zoals Emma Watson en Leighton Meester besloten om de zaken simpel te houden. Elk meisje was echter afgezwakt of overdreven en zag er geweldig glamoureus uit.

De beautyronde van deze week bestaat uit 10 prachtige looks, elk verschillend van de volgende. Dus hopelijk is er een waarvan je zult genieten en misschien zelfs wilt recreëren. Als dat het geval is, zouden we graag horen welke beroemdheid je favoriete look heeft geschud, dus voel je vrij om ons te laten weten in de comments hieronder!

Meer van Beauty High:
5 manieren om gekleurde Mascara te dragen
8 gekleurde mascara's om deze zomer te proberen
Beauty Recept: grafische voering die een verklaring aflegt

Oké, we zien dat Joan Smalls een supermodel is en een rondom onberispelijke mens, maar denk je dat als we dezelfde elektrische blauwe voering en zwepen zoals Joan zullen zien, we er net zo geweldig uit zullen zien als zij? Het is zeker een kans waard.

Foto: Michael Loccisano / Getty Images voor CHANEL

Er is gewoon iets aan Cameron Diaz's eenvoudige, maar verbluffende blik op de première in Los Angeles van 'The Other Woman' waar we van houden. Misschien heeft haar zachte, glinsterende schaduw of haar leuke fuschia-lippen er iets mee te maken?

Foto: Jon Kopaloff / FilmMagic

We zijn altijd blij om een ​​beroemdheid te zien schommelen die nauwelijks is voorzien van make-up en gepolijste, zijdelingse lokken op de rode loper. Lijkt erop dat Emmy Rossum ook erg blij is!

Foto: John M. Heller / Getty Images

Emma Roberts blijft indruk op ons maken met haar schoonheidsspel op de rode loper. Deze keer voegde ze een hint van textuur toe aan haar kapsel, een beetje blos op haar wangen en een snuifje roze aan haar pruilmondje om een ​​prachtige combinatie van haar en make-up te maken.

Foto: D Dipasupil / Getty Images

Hilary Rhoda's klassieke rode lippen tegen haar melkwitte huid en indrukwekkende wenkbrauwen verbluft bij het Chanel Tribeca Filmfestival Artist Dinner.

Foto: Gary Gershoff / WireImage

Leighton Meester omhelsde de monochrome trend tijdens het bijwonen van de screening van "Life Partners" op het Tribeca Film Festival, waarbij ze haar oogschaduw en lippen afstemde op haar nieuwe ombre sloten.

Foto: Chance Yeh / FilmMagic

Van badpakmodel tot actrice, lijkt Kate Upton vrij goed over te gaan van verschijnen op de cover van tijdschriften naar het verlichten van filmschermen.

Foto: Jon Kopaloff / FilmMagic

Lily Alridge is over de schouder en de met een kolossaal omrande blik doet de hoofden keren en de camera's flitsen op de rode loper. Je kunt zien dat haar jarenlange professionele poseren echt zijn vruchten heeft afgeworpen.

Foto: Michael Loccisano / Getty Images voor CHANEL

We zijn geobsedeerd door de grafische lijn die Sophia Bush deze week op het concert van Elle Women in Music rockte. Door haar haar glad te houden en de rest van haar make-up eenvoudig te houden, zou haar unieke ooglook het middelpunt van de aandacht kunnen blijven.

Foto: Gregg DeGuire / WireImage

Emma Watson zag er in roze uit bij de première van "Boulevard" in New York City. Haar bleke, glinsterende schaduw en zachtroze lippen doen Emma lijken op het beeld van de lente.

Foto: Gary Gershoff / WireImage

Spring Street Style Inspo