Beste Oscars 2010 Haarstijlen en schoonheidstrends

 
Anonim

door Amber Katz 9 jaar geleden

Gisteravond culmineerde Awards Season in het rode lopermoment van het jaar, de Oscars van 2010. Van Twilight - kleine schoonheden (om de witte teint met kopieerpapier te omhelzen en de alomtegenwoordige oranje spraytan te omzeilen) tot Veronica Lake golvende kapsels en wimpers voor dagen, vijf celebrity-haarstijlen en make-up looks hebben met name ons haar teruggeblazen.

Sandra Bullock

Krediet: © Jason Merritt / Getty Images

De beste actrice-winnaar Sandra Bullock droeg een slank, sterk kapsel met zijscheiding dat de reflecterende glans van haar brunette lokken naar voren bracht. De uiteinden van haar haar werden zachtjes gegolfd voor een beetje van oomph. Pink-rode lippen, een gedefinieerd voorhoofd en dramatische wimpers maakten de look helemaal af.

Kate Winslet

Krediet: © Steve Granitz / WireImage

Kate Winslet gekanaliseerd Oude Hollywood-glamour perfect met haar verlichte blonde kapsel. Peachroze lippenstift en blush complimenteerden haar sexy-dan-gebruikelijke haarstijl. Mauve oogschaduw versterkt door grote wimpers maakt het effect compleet. We houden van Kate's onverwachte wending van haar typische ingetogen schoonheid-uiterlijk.

Zoe Saldana

Krediet: © John Shearer / Getty Images

Zoë Saldana was wederom een ​​favoriete rode loper met haar volumineuze opgestoken kapsel en smokey eye en nude lip-combinatie. Zoe's eenvoudige, maar elegante diamanten oorbellen met druppel geven een gevoel van gelegenheid aan haar subtiel elegante kapsel en make-up. Strakke, dicht bij de wimpers zwarte voering en een verdekte lip maken deze schoonheid er oneindig draagbaar uitzien.

Cameron Diaz

Krediet: © John Shearer / Getty Images

Cameron Diaz bracht dit keer haar beauty A-game. Geen onbekende voor een rode lip, deze keer combineerde Cameron de hare met een springerig golvend kapsel dat overging op één schouder en minimale oogmake-up, behalve een flirterige rand van wimpers. Zacht roze wangen verwarmen deze leuke en flirterige Oscar-look.

Rachel mcadams

Krediet: © Steve Granitz / WireImage

Er kan altijd op Rachel McAdams worden gerekend om de schoonheid te brengen. Dit seizoen schitterde Rachel in aquarel-geïnspireerde roze oogschaduw die werd getemperd met een vleugje leisteenschaduw dichtbij de binnenhoeken van het oog. Rachel heeft zelfs haar zus, make-upartiest Kayleen McAdams opdracht gegeven haar make-uplook te creëren. Een opgestoken kapsel met voldoende volume bij de wortels maakte de look compleet.