De beste thuiswaskits

 
Anonim

door Shardae Jobson 5 jaar geleden

Foto: Yagi Studio / Getty Images

Of u nu nieuw bent in waxen of gewoon op zoek bent naar een manier om soepel tussen afspraken in te blijven, home waxkits zijn tegenwoordig een hoofdbestanddeel van de dag. Van ouderwetse waxpotten tot strips, er zijn veel opties op de markt, dus het vinden van de beste kit voor een doe-het-wax is niet altijd gemakkelijk.

Je moet ook rekening houden met de pijnfactor en hoe bepaalde gebieden van het lichaam gevoeliger zijn dan andere - omdat het één ding is wanneer je een estheticus de pijn hebt gebracht, maar het is een heel ander beest wanneer je die strips moet aftrekken jezelf.

Dit zijn onze zeven favoriete thuiskits voor eenvoudig, (bijna) pijnvrij harsen. Van wenkbrauwen tot benen tot bikinilones, deze opties houden je glad en haarvrij voor een vrij klein prijskaartje.

Oorspronkelijk gepubliceerd september 2013. Bijgewerkt maart 2017.

Kan de salon niet betalen? Deze thuiswaskits houden u soepel zonder het hoge prijskaartje.

Foto: Yagi Studio / Getty Images

De altijd betrouwbare Sally Hansen heeft een kit die ter zake doet. Het werkt voor de gevoelige huid en is zelfs effectief op kort haar.

Sally Hansen Lavender Spa Body Wax Kit , $ 10, 99; in Ulta

Foto: Ulta

Bliss 'handige set is striploos - je smeert gewoon op de harde was en trekt deze eraf zodra hij' krimpend gewikkeld 'is in je haar. De was is een blauwe kleur, die er niet alleen cool uitziet, maar zorgt voor een eenvoudig te zien applicatie. Plus, je kunt gewoon de was in de magnetron doen om het op te warmen. Eenvoud is inderdaad gelukzaligheid.

Bliss Poetic Waxing Kit, $ 48; in Ulta

Foto: Ulta

Veet's Easy Wax is de ideale oplossing voor snelle retouches tussen salonafspraken om harige situaties onder controle te houden. Met een verwarmde roll-on stick die wordt aangesloten voor een optimale opwarmtijd, is hij even eenvoudig als effectief.

Veet EasyWax elektrische roll-onkit, $ 25, 50; bij Walmart

Foto: Walmart

Gigi's Mini Pro Kit is wellicht de beste keuze voor het repliceren van de spa-ervaring in uw badkamer. De kit speelt geen games en biedt je alles wat je nodig hebt, van de juiste lotions tot tools en zelfs een kachel.

Gigi Mini Pro Kit, $ 59, 95; bij Folica

Foto: Folica

Nair's Roll-On Wax is een handige wax-tool. Het warmt op in 15 minuten en is mogelijk een van de gemakkelijkste toepassingen op deze lijst.

Nair Roll-On Wax, $ 19, 99; bij The Medicine Shoppe

Foto: The Medicine Shoppe

De extra krachtige Brazilian Wax-kit is geweldig. Tussen het begeleiden van je naar het vormgeven van je bikinilijn en het verwijderen van zelfs het meest grove haar, krijg je salonresultaten zonder de salonprijzen.

Sally Hansen Extra sterke Braziliaanse wax, $ 13, 92; bij Amazon

Foto: Amazon

Olay's Gezichtshaarverwijderings Duo is geformuleerd in een tweestaps proces, waarbij het niet meer dan 8 minuten duurt om gladheid te bereiken. Het wordt zelfs geleverd met een bewakingsbalsem om de verwijdering voor u te vergemakkelijken, de voorwas uit.

Olay Facial Hair Removal Duo, $ 18, 99; bij Target

Foto: Doel

Pinterest Kapsels: 10 Ideeën voor je haar Makeover