De beste 13 rollerballgeuren die u nu kunt proberen

 
Anonim

door Chloe Metzger 2 jaar geleden

Foto: Josh Dickinson

Als je niet geobsedeerd bent met rollerball-parfums, dan kennen we je niet eens. (Eigenlijk kennen we je niet - hoi, we zijn de redacteuren van StyleCaster en we zijn geobsedeerd met rollerball-parfums). Omdat rollerballs, in tegenstelling tot hun full-size tegenhangers, geen spannend fortuin kosten of stofafscheiders worden voor je ijdelheid - of een volledig TSA-onderzoek starten als je er een achterlaat in je handbagage. In feite weten we niet waarom de wereld nog niet eerder is verslaafd aan deze kleine flesjes vloeibaar geluk. En we willen dat veranderen.

Aerin Mediterranean Honeysuckle Rollerball, $ 28; bij Aerin

Foto: Aerin

Balenciaga B.

Als een grasveld en een cederboom een ​​baby hadden, zou het naar Balenciaga B ruiken: houtachtig, aards en gewoon een beetje zoet.

Balenciaga B. Rollerball, $ 28; bij Sephora

Foto: Balenciaga

Chloé-handtekening

Fris, schoon en fel bloemig omhult dit parfum de huid met een uitgesproken vrouwelijke geur.

Chloé signature-roller, $ 28; bij Sephora

Foto: Chloé

Elizabeth en James Nirvana Black

Bij het eerste geurtje is deze geur donker en muskachtig. Maar binnen een paar minuten verandert de geur in warme vanille en sandelhout. Zou je iets minder complex verwachten van Mary-Kate en Ashley Olson?

Elizabeth en James Nirvana Black Rollerball, $ 25; bij Net-a-Porter

Foto: Elizabeth en James

Filosofie Leef Joyously

In tegenstelling tot sommige parfums die een ingewikkelde mix van een miljard specerijen en een bijvoeglijk naamwoord zijn, is deze eenvoudig en helder: alleen mandarijn, pioenrozen en warme patchoeli.

Filosofie Live Joyously Rollerball, $ 20; bij Philosophy

Foto: Filosofie

MAC Cosmetics Air of Style

We weten dat dit niet is hoe geuren worden gemaakt, maar we zijn nog steeds vrij positief dat iemand net de sappen van fresia's, gardenia's en witte lelies in een fles heeft geperst en het heeft verkocht.

MAC Cosmetics Air of Style Rollerball, $ 22; bij MAC Cosmetics

Foto: Schoonheidsmiddelen MAC

Marc Jacobs Decadentie

Welkom bij de parfumequivalentie van een brownie met pure chocolade. Het is rijk en decadent, maar komt nooit in de categorie kleverige snoepjes.

Marc Jacobs Decadence Rollerball, $ 29; bij Marc Jacobs

Foto: Marc Jacobs

Ralph Lauren Tender Romance

Idealiter zouden alle romances net zo zacht en zoet zijn als de gember- en perentonen in deze roller. * Plaats hier emoji met hartoog *

Ralph Lauren Tender Romance Rollerball, $ 24; in Ulta

Foto: Ralph Lauren

Viktor & Rolf Flowerbomb

Deze geur levert een dosis warme sex-appeal op (hallo, patchoeli), een hele reeks zoete thee en vanille. Het lijkt veel op het dragen van een wit T-shirt op een kanten zwarte bh, behalve dat het op het werk acceptabeler is.

Viktor & Rolf Flowerbomb Rollerball, $ 29; bij Nordstrom

Foto: Viktor & Rolf

Yves Saint Laurent Mon Parijs

Wat krijg je als je aardbeien, frambozen, peren en oranje bloemen combineert? Een belachelijk mooie fruitmand. Oh, en dit lichte, zoete-als-suiker parfum.

Yves Saint Laurent Mon Paris Rollerball, $ 29; bij Sephora

Foto: Yves Saint Laurent

Lancôme La Vie Est Belle

De Franse uitdrukking la vie est belle vertaalt ruwweg naar 'het leven is mooi', wat in feite is wat je uit je raam wilt schreeuwen na het rollen op dit bedwelmend heldere, vrolijke en openlijk zoete parfum.

Lancôme La Vie Est Belle Rollerball, $ 25; in Lancôme

Foto: Lancôme

Victoria's Secret Love is Heavenly

Als liefde is gedefinieerd als een zachte wapperende wolk van bramen, sinaasappels en kiwi's, heeft Victoria's Secret de code gekraakt en voor jou gebotteld.

Victoria's Secret Love is Heavenly Rollerball, $ 18; bij Victoria's Secret

Foto: Victoria's Secret

Calvin Klein Deep Euphoria

Dit is de geur voor mensen die een hekel hebben aan het dragen van geuren. Het is super subtiel - je krijgt er maar af en toe een vleugje van door de dag - en laat de huid achter met de lichtgewicht geur van met rozen doordrenkt water en donkere bessen.

Calvin Klein Deep Euphoria Rollerball, $ 24; bij Sephora

Foto: Calvin Klein

Hoe kom je aan het coltrui seizoen voordat het echt koud is