Bella Thorne zegt Freeform noemde haar 'Fat' & 'Ugly' tijdens het filmen 'Famous in Love'

 
Anonim

door Jason Pham 3 weken geleden

Foto: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic.

Toen Bella Thorne's Freeform-show, Famous in Love, in juni werd geannuleerd, vermoedden fans dat ze streed met de maker van de show, I. Marlene King, nadat ze het nieuws via Twitter had gehoord in plaats van een telefoongesprek. Blijkbaar had Thorne geen ruzie met King (met wie ze een 'vriendelijke en professionele relatie' had), maar ze had wel een probleem met Freeform, die volgens haar haar 'dik' en 'lelijk' noemde.

In een interview met The Los Angeles Times beweerde de 21-jarige acteur dat Freeform haar twee keer verbaal misbruikte tijdens het filmen van Famous in Love, waar ze twee seizoenen in speelde. Eens was via e-mails en de andere was op de set, met haar cast watching. 'Een probleem is wanneer je een meisje hebt, een jong meisje dat op je show staat, je kunt haar niet vertellen dat ze lelijk is of dat ze dik is of dat zij dit is of dat, omdat dat haar een slecht gevoel geeft, ' zei Thorne.

Toen hem werd gevraagd om te bepalen wie haar 'lelijk' noemde, noemde Thorne het netwerk. Ze beweerde dat het misbruik in het tweede seizoen had moeten stoppen, maar dat heeft ze nooit gedaan. "In e-mails, en er was nog iets dat voor iedereen op de set stond", zei Thorne. "Daarna smeekte de cast me, " Oh, mijn God, Bella. Het spijt me. Dat was zo ongemakkelijk. Ik voel me zo slecht. Wil je dat ik naar je kamer kom? ' 'Oh mijn god, ik kan niet geloven dat ze dat hebben gedaan.' Het zou allemaal moeten veranderen in seizoen 2, en dat gebeurde niet. "

Bekijk dit bericht op Instagram

Legit kreeg geen reden. Oh ook imma zijn op mods volgende 3 shows meet and greet shit in mijn bio