Bella en Gigi Hadid verkopen nu hun eigen tour Merch voor een of andere reden

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Getty

We houden net zo van een goede grap als de volgende persoon, maar we weten niet zeker of we moeten lachen of huilen bij de laatste "tournee" om de toch al verzadigde sector te raken. Alsjeblieft welkom op het podium Bella en Gigi Hadid, die net een t-shirt van $ 50 en een sweatshirt van $ 65 in kauwgomroze uitbrachten, met hun gezichten opnieuw vormgegeven als Barbie heads en het Barbie-logo opnieuw uitgevonden als 'Belgie'. Oh, OK.

Stedelijke verfijning

De tops zijn verkrijgbaar via Urban Sophistication, die ook dergelijke aanbiedingen bij de hand heeft, zoals t-shirts met daarop "RIP @justinbieber USER NOT FOUND" en "Diet Cocaine" (in het lettertype Diet Coke natuurlijk). Gigi zelf Snapchatted een selfie die het sweatshirt modelt gisteren, met de tekst "Wat weet je van Belgie Tour merch" over de foto. Wel, we denken dat het Gigi was - ze gebruikte het panda-met-een-bloem-kroonfilter goed, dus we kunnen het niet zeker weten. Geen enkel woord hierover op de Instagrams van een van de zussen, hoewel Gigi haar nieuwe collectie voor Tommy Hilfiger recentelijk op dat platform heeft gepast.

Krediet: Instagram | @gigihadidsnapchat

Noem ons ouderwets, maar we missen de dagen dat concertteksten werden gekocht

.

concerten. Justin Bieber, Kanye West, Rihanna, Drake, Lil Yachty, Zayn en vele anderen zijn deze zomer in de rare luxetent-trein gestapt en alhoewel dergelijke T-shirts, hoeden en aanverwante artikelen alleen beschikbaar waren op de locatie tijdens de liveshow, pop-upshops (waaronder RiRi's uiterst fancy NSFW-samenwerking met Colette) zijn de laatste tijd opvallende shoppingevenementen geweest.

Stedelijke verfijning

Urban Sophistication biedt ook send-ups van tournee aan, zoals een "Keeping Up with Pablo" -tween dat is gevormd naar de feitelijke goederen van West en een shirt "Purpose World Tour 2016" dat is gemaakt naar het logo van de "Champion" -kleding, maar de "Belgie" -shirts lijken om een ​​echte samenwerking te zijn met, uh, Belgie zelf, volgens Harper's Bazaar . We zullen zeggen dat het verwijzen naar Bella en Gigi als gewoon "Belgie" is veel eenvoudiger, zo-zilveren voeringen, altijd.