The Beauty Trick Americans Leerde Franse meisjes

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Zolang ik me kan herinneren, zijn Franse vrouwen de meest sexy wezens met een blik die de rest van ons gewone stervelingen voortdurend proberen te imiteren. Hun rijke, donkere haar, verleidelijke lingerie en perfecte rondingen - ondanks de gebakjes die ze dagelijks inhaleren - zijn benijdenswaardig. Dus als iemand die elke dag een beetje meer Coco Chanel wil zijn, was ik opgewonden om te horen dat Amerikaanse meiden één schoonheidstrui onder de knie hadden voor de Fransen: nepwimpers.

Hoe langere lashes te krijgen

Valse wimpers zijn op dit moment super heet in Frankrijk. Je kunt geen hoek omkijken zonder de superlange, super volumineuze wimpers van een dame te spotten - het is toevallig vijf jaar nadat ze populair werden in Amerika, zegt Ardell-wimperdeskundige, Monique Kraemer. Beide culturen houden van het idee van grote, natuurlijk ogende wimpers, zegt ze, het enige is dat in Parijs "natuurlijk" schijnbaar als "couture" wordt geïnterpreteerd.

"Franse vrouwen houden van kunstnagels en nu gaan ze op weg naar kunstmatige wimpers. Het voelt gewoon normaal, "zegt Monique, een Franse vertegenwoordiger voor het merk. "Deze vrouwen houden van de natuurlijke uitstraling, dus ik ben niet bang dat ze meer glitter en veren in hun cosmetica zullen opnemen."

Na het spotten van een paar excentrieke zweepslagen op de MakeUp In Paris-conferentie, wilde ik de twee interpretaties van 'natuurlijk' vergelijken. Joy Joyson, een Amerikaanse vertegenwoordiger voor het merk Ardell, creëerde haar idee van een natuurlijke zweeplook op mij. Het contrast was enorm! Het is duidelijk dat Franse dames hun daglooks met veren en faux-kristallen niet sieren, maar voor de nacht zijn ze veel sprankelender dan, laten we zeggen, Kim Kardashian's go-to-wimpers.

Ik kreeg Amerikaanse "natuurlijke" valse wimpers!

Maak deze make-up fouten niet!

Ben je er nog steeds niet achter hoe je valse wimpers moet aanbrengen? Ongeacht je zweepvoorkeur zeggen de Ardell-dames dat elk meisje deze stappen moet kennen: begin door de valse wimpers uit de container te drukken in plaats van ze af te scheuren. Lijn de randen vervolgens uit met een donkere kleeflaag (hiermee kunt u eyeliner overslaan), met een tandenstoker voor een gelijkmatige verdeling. Buig de wimpers in een "C" -vorm en laat de lijm een ​​beetje plakkerig worden. Breng tenslotte de wimpers aan door je arm over je voorhoofd te brengen en begin met het bevestigen van het midden van je wimperlijn. Deze arm trick zorgt ervoor dat je je eigen uitzicht op de spiegel niet kunt blokkeren. Zorg er ook voor dat u naar beneden kijkt voor een nauwkeuriger beeld van uw wimperlijn.

Ik houd nog steeds van valse wimpers, maar al deze bling in Parijs heeft me geïnspireerd om meer avontuurlijk te zijn met de look. Zou je excentrieke wimpers dragen?

Volg ons op Twitter voor de laatste update over wat er gebeurt in Makeup in Parijs!