Schoonheid tips! Kale Escentuals expert gerechten over hoe je een vet roze rokerige oog krijgen voor de lente

 
Anonim

door Rachel Adler 9 jaar geleden

De Franse chanteuse Edith Piaf mag La Vie En Rose zingen, maar de Amerikaanse mode neemt het idee letterlijk. We zagen roze op de startbanen van zowel Michael Kors en de Ruffian-meiden afgelopen voorjaar 2010, en niet jouw meer gebruikelijke rose rimpels. Vetroze was groot voor deksels. Als je het goed toepast, wordt je blik niet alleen geopend, maar kun je ook gemakkelijk een dag naar een nacht in de stad kijken.

Bravon Pascua, Global Master Artist van Bare Escentuals, is door onze studio gestopt om ons precies te laten zien hoe je het uiterlijk kunt krijgen.

Stap 1:


Maak eerst het gehele ooggebied schoon met een bleke, doorzichtige witte schaduw zoals kale Mineralen Sneeuwvlokhoog het hele oog. Begin aan de basis van de wimper aan het browbone en strekt zich uit over de wenkbrauwen.

Stap 2:


Breng een middentinten paars aan, Bravon gebruikt Angel by bareMinerals vanaf de basis van de oogslag tot aan de plooi.

Stap 3:


Contour met een donkere zilvergrijze tint op de buitenste ooghoek met behulp van de Sideways V-techniek. Veeg de oogschaduw vanaf het midden van de wimperlijn en werk dan je weg naar buiten - ga terug over de vouw, zodat je een zijwaartse V over de wimperlijn en vouw krijgt. Rook uit het oog en meng de schaduw. Dit geeft de oogdimensie en een afgewerkte ooglook.

Stap 4:


Bekleed tenslotte het ooglid met nakedMinerals Big en Bright Eye Liner rondom het hele oog.