Schoonheidstip: hoe kan ik een eyeliner aanbrengen?

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Ik ben altijd gefascineerd door vrouwen die hun make-up kunnen doen in de metro. Al het bonzen en krijsen maakt het bijna onmogelijk om een ​​foundation aan te brengen, laat staan ​​een krachtige lipstick. Het lijkt gewoon onpraktisch en gevaarlijk om een ​​eyeliner met een kleine compacte spiegel aan te brengen terwijl je met de moeder van drie naast je wrijft. Maar het blijkt dat deze indrukwekkende vrouwen misschien wel op de goede weg zijn.

Er waren veel insidertips die backstage ronddwaalden in de New York Fashion Week, maar een bijzonder tidbit dat opviel tussen de rest was het advies van de legendarische visagist Val Garland over het aanbrengen van een eyeliner.

.

kijk niet op. Of nog belangrijker: naar beneden kijken.

Garland adviseerde om bij het thuis aanbrengen van een eyeliner dat slanke kattenoog te creëren om neer te kijken in een compacte spiegel en een voering aan te brengen met één lijn vloeibare eyeliner. Ze zei dat als je naar een spiegel kijkt of aan de buitenste hoek van je ooglid trekt, je een verwrongen lijn krijgt. Blijkbaar zijn die dames die wat achterlopen in de metro eigenlijk degenen die elke ochtend make-up correct aanbrengen. Wie weet?