Beauty Recept: Slank, steil haar

 
Anonim

door Taylor Post 4 jaar geleden

Imaxtree

Zet de plagende kam en haarspray neer - dit runway-seizoen heeft ons geleerd dat we niet al het volume en gedoe nodig hebben om steil steil haar te hebben. Het maakt niet uit wat je haartype is, met slechts drie eenvoudige producten en gereedschappen kunnen we allemaal deze glanzende, slanke look bereiken. Probeer deze steil haarblik op jezelf door de onderstaande stappen te volgen!

Primerspray: Primer is in de eerste plaats de belangrijkste stap naar mooi uitziend haar. Het beschermt het haar tegen hete stylinghulpmiddelen die je haar beschadigen en breken, het maakt kroezen glad (wat vooral belangrijk is voor een look als dit) en het voegt een gezonde glans aan je haar. En nog belangrijker, het vergroot de greep van je supersteil haar. Probeer onze favoriete Prime Style Extender van Living Proof.

Flat Iron: in plaats van al je haar in één keer op te nemen, probeer het in secties op te splitsen. Dit maakt het gemakkelijker om elk deel van je haar super recht te krijgen. Voer in elke sectie het platte strijkijzer van de wortel tot de punt van het haar.

Shine Serum: om een ​​extra gladheid aan je haar toe te voegen, breng een glansserum aan. Dit zal elke vlieg aways temmen en je haar er glanzend en pennend recht laten uitzien.