Beauty Recept: De Old Hollywood Glamour zien er precies goed uit

 
Anonim

door Augusta Falletta 5 jaar geleden

Of je nu op vakantie gaat of je hebt het gevoel dat retro schoonheid je nieuwe, kenmerkende look kan zijn, oud Hollywood-glamour haar en make-up ziet er altijd perfect uit. Hoewel vingergolven en opvallende rode lippenstift dit opvallen, zijn er enkele onderliggende details die niet over het hoofd mogen worden gezien. Om je te helpen de glamour-look van Hollywood precies goed te krijgen, hebben we de onderstaande stappen uitgesplitst!

Finger Waves: De oude Hollywood-glamourlook is niet compleet zonder een beetje een retro-curl. Begin met haarstukken van één inch te krullen met een 1 inch krultang. Zodra je het haar uit het strijkijzer hebt gehaald, rol je de krul in zichzelf en speld je losjes tegen je hoofd met een platte haarclip. Ga verder rond het hoofd tot je haar volledig is vastgemaakt en laat het haar afkoelen om de krullen in te stellen. Laat het haar na ongeveer 10 minuten los van de pinnen en onthul prachtige vingergolven. Gebruik haarspray om de look op zijn plaats te houden.

Brow Powder: gebruik een spoolie-borstel en een poeder dat ongeveer twee tinten lichter is dan je natuurlijke wenkbrauwkleur, spuit poeder op de borstel en wrijf zachtjes in je wenkbrauwen, waarbij je de haren in een opwaartse en uitwaartse richting beweegt. Het doel is hier gedefinieerde browsers, niet getekend op de wenkbrauwen, dus als je een lichter poeder gebruikt in plaats van een potlood, krijg je een zachte, subtiele verbetering.

Blozen: houd er rekening mee dat je een rode lip draagt, dus je blos moet slechts een vleugje kleur zijn. Met een perzik of lichtroze blos, breng de kleur aan vlak onder de appels van je wangen en omhoog naar je haarlijn (maar niet helemaal daar) voor een rood, licht geronde blik.

Rode lippenstift: pak een lippenstiftpenseel en je favoriete tint rood om een ​​prachtige rode lip aan te brengen, waarmee je de glamoureuze Hollywood-look voltooit. Om de randen op te ruimen en je lippen te definiëren, dompel je een concealerpenseel in een klein beetje concealer en omtrek je je lippen, waarbij je speciale aandacht besteedt aan de hoeken en de boog van de cupido voor een extra scherpe definitie.

Afbeelding via Imaxtree