Beauty Recept: Athlete Chic

 
Anonim

door Augusta Falletta 4 jaar geleden

Imaxtree

Of je nu te laat bent na pilateslessen of je hebt gewoon geen tijd om jezelf helemaal na de training bij te benen, het ziet er goed uit na de training kan een probleem zijn. Natuurlijk kun je de douches raken, maar tenzij je tijd hebt om thuis te stoppen voor een föhn en wat quality-time met je kaptafel, zijn de opties beperkt. Lucikly, er zijn een paar belangrijke producten en trucs die ervoor kunnen zorgen dat je er snel uitziet als een chique atleet.

Hoofdband: duw uw post-workout haar uit uw gezicht en verberg eventuele knikken in het proces met een dikke zwarte hoofdband. Naast het functioneren als de perfecte manier om een ​​dag met een slecht haar te verbergen, zijn haarbanden (gelukkig) ook op dit moment erg populair. Zelfs als je niet aan het trainen bent, druk je op een dikke band en ben je meteen in de mode!

Lipkleuring: zodra je je gezicht hebt ontvet na je training, is het het beste om je poriën niet meteen te dichten. Als je de huid van de foundation zonder basis vetrouwt, vrolijk je look op met een lip-vlek. Licht genoeg zul je niets voelen en stoutmoedig genoeg om wat kleur in je gezicht te krijgen, je favoriete lipvlek zal wonderen doen na de training (vooral als je met vrienden af ​​wilt spreken voor een brunch).

Brow Gel: De meest trefzekere manier om er onverzorgd uit te zien na de spinklasse is om je wenkbrauwen helemaal niet op hun plaats te krijgen. Of u nu kiest voor heldere of getinte wenkbrauwgel, het verzorgen van uw wenkbrauwen zal uw uiterlijk onmiddellijk na de sportschool opruimen. Borstel op en uit voor een volledige, verzorgde look.