Beauty and the Real Girl: Day-to-Night-lippenstift

 
Anonim

door Ashley Okwuosa 5 jaar geleden

Backstage gaan en tips en trucs van professionals leren, kan een avontuur zijn, maar soms zijn de beste tricks van echte meisjes. In "Beauty and the Real Girl" leren we de beste schoonheidstips, -tricks en -geheimen van meisjes, net als wij.

Een kenmerk van een groot schoonheidsproduct is zijn vermogen om te multitasken. Of het nu gaat om een ​​vlek die je op je wangen en lippen kunt gebruiken, of zoiets als kokosolie die talloze rare toepassingen kent, schoonheidsproducten waarop we voor meer dan één functie kunnen vertrouwen zijn fenomenaal. Als je die lipstick vindt die je de hele dag kunt dragen - en de hele nacht - heb je de beauty jackpot.

Lucy Baird, Associate Manager, Merchandising en Marketing bij Birchbox en het meisje achter TheNewHostess.com, heeft haar heilige graal gevonden. Hoewel haar schoonheidsroutine behoorlijk ontspannen is, is ze niet bang om een ​​beetje drama aan haar uiterlijk toe te voegen.

"Mijn make-uproutine is vrij simpel: Mascara, bronzer en een veeg rode lippenstift! Ik ben geobsedeerd door elke tint uit Jouer's Perfect Red Collection, maar mijn huidige favoriet is Ava, een mooie robijn met een super flatterende subtiele oranje tint. Het is de perfecte pop voor zowel overdag als 's nachts! "

De kunst om de perfecte schaduw te vinden is om een ​​kleur te krijgen die niet te donker is voor overdag of te licht voor een avondje uit. Lucy heeft zeker haar perfecte schaduw gevonden en heeft ons geïnspireerd om de onze te vinden!

Waar te koop: Jouer Perfect Red Collection Hydrating Lipstick, $ 22, Birchbox.com