Strandtomaat heeft de sleutel tot stijlvolle zanduitstapjes, zonder stromasstoringen

 
Anonim

door Jessica Rubin 7 jaar geleden

Terwijl de zon weer zijn gezicht laat zien en we jeuken voordat de zomer begint, wenden we ons tot de modebewuste strandgoeroes bij Beach Tomato voor advies over hoe trendy en stijlvol te blijven terwijl het strand vastzit. Van de perfecte bikini voor een actieve dag op het strand tot trendy en waterdichte sieraden, Beach Tomato heeft de antwoorden op de grootste garderedilemma's die hand in hand gaan met een dag op het strand.

Klik door de diavoorstelling hierboven voor meer informatie over het oplossen van alle strandgerelateerde garderobe vragen, samen met een aantal fantastische producten van Beach Tomato die perfect zijn voor de reiziger met stijlbewustzijn. Heeft u zelf tips om er stijlvol uit te zien terwijl u op het strand bent? Laat ons weten wat ze zijn in de comments hieronder!

Wardrobe-dilemma: houden van de trend uit de jaren '50 van dit seizoen, maar niet zeker hoe je de retro-look op het strand kunt krijgen?

Strandtomaatoplossing: Gelukkig voor strandmode, veroorzaakt zwempak uit de jaren '50 een flinke trendstorm, met hoog getailleerde bodems, die zowel stijlvol zijn als helpen om een ​​veelvoud aan zonden te verbergen (er is een eerste) in stevige retro kleuren en patronen, glinsterende de catwalks van SS / 12. Deze snit is echt de belichaming van pin-up glamour, en deze Mouille? zwart hoog getailleerd nummer raakt alle stijlvolle nagels op het hoofd. Combineer met een perfecte retro zonnebril en een grote oversized muts en retro zal je zeker zijn.

Shack-producten: Mouille? zwarte bikini met hoge taille £ 138

Black Eyewear Annie zonnebril £ 147

Kleerkastdilemma: Wil je de zonsondergang niet missen door naar huis te moeten knallen om te veranderen, maar kan je geen stijlvolle cover-up vinden om je van het strand naar de bar te brengen?

Strandtomaatoplossing: vergeet een laagje en draag altijd een lichtgewicht jurk of jumpsuit in je strandtas in de ochtend om de transitie van het strand naar de bar te vergemakkelijken. Deze trendy Hanne Bloch jumpsuit is hier perfect voor, gecombineerd met een fluro-ketting om de grootste neongebelijning van dit seizoen te koesteren. Dit alles plus je nieuwe (ononderbroken) zonovergoten gloed en je kunt die benijdenswaardige "gooi het maar op" look krijgen.

Shack-producten: Hanne Bloch jumpsuit £ 295

Fiona Paxton Fluro halsketting £ 187, 50

Wardrobe Dilemma: wil je graag actief blijven wanneer je op het strand bent, maar je kunt geen trendy badmode-labels vinden die ervoor zorgen dat je er stijlvol uitziet terwijl je wordt ondersteund?

Beach Tomato Solution: gewoon omdat je surft en actief blijft, wil nog niet zeggen dat je niet tegelijkertijd enkele van de grootste trends van dit seizoen kunt channelen. One-stukken hebben het afgelopen jaar een enorme comeback gemaakt en dankzij merken zoals We Are Handsome en hun ongelooflijke ontwerpen, kunt u de sportluxe-look tot in de puntjes bewerken. Blijf op de hoogte met de surfer-chique-look en het team met vriendschapsarmbanden, hoog gestapeld, van Gina Stewart Cox.

Shack-producten: We Are Handsome avonturier zip-pak £ 228

Gina Stewart Cox Oranje Pure Five Twelve Friendship Bracelet £ 60

Gina Stewart Cox Yellow Pure Double Friendship Bracelet £ 75

Label Crush: breng je innerlijke bloemenkind naar voren met de bloemen Headwraps van Lovely Bands ...

Gepromoveerde verhalen