Vraag een expert: is er een manier om het haarvolume de hele dag te houden?

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

Imaxtree

Omdat we het geluk hebben om met een groep deskundigen te werken die uitstekende tips over ons achterlaten zonder een oog te knipperen, dachten we dat het tijd was om ze met de rest van jullie te delen. Met Ask a Expert zullen we contact opnemen met een aantal van onze favoriete professionals in de sector met de schoonheidsvragen die je via sociale media indient (met de hashtag #BeautyHelp). Dus alsjeblieft, stuur je kritieke schoonheidsvragen in en wij zullen ze voor je beantwoord krijgen!

Of het nu gaat om vocht, een stylingongeval, of gewoon een kwestie van slappe lokken, plat haar is een echte spelbreker. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe sommige meisjes in staat zijn volle, filmster-waardige haar te hebben, ben je niet de enige. Plat haar is een veel voorkomend probleem waar veel meisjes mee worstelen, daarom hebben we ons tot een expert gewend om tot op de bodem van uw volumevragen te komen!

Vraag: Mijn haar valt heel snel plat. Is er een manier om het volume de hele dag te houden?

A: "Gewoonlijk valt je haar plat van de oliën van je hoofdhuid of handen. Probeer er niet te veel mee te spelen! Als dat niet helpt, en het zijn de oliën van je hoofdhuid, blaas je je haar uit met droge shampoo en breng je het de hele dag opnieuw aan. "- Michael Dueñas, Celebrity Hairstylist en CEO van Hair Room Service, een kamer op de kamer salonafspraakservice die stylisten en services van topsterren aan je deur levert.