Ashley Graham geslagen voor het helpen van modellen om af te vallen op het 'Revenge Body' van Khloé Kardashian

 
Anonim

door Jason Pham 10 maanden geleden

Foto: Getty Images

Ashley Graham maakte een gastoptreden op Sunday's aflevering van de afslankshow van Khloé Kardashian, "Revenge Body", maar voor veel fans was het nieuws niet gelukkig. Het 30-jarige model en de body-positivity-activist wordt hard gesmeten voor het aanmoedigen van deelnemers, waaronder een ambitieus model, om gewicht te verliezen en deel te nemen aan een show die gewichtsverlies suggereert als de 'ultieme wraak'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ontdek hoe ik een ambitieus model op @RevengeBody met @khloekardashian TONIGHT 10 / 9c alleen op E help! #RevengeBody

Een bericht gedeeld door A SHLEYGRAHAM (@ashleygraham) op

MEER: Ashley Graham Shuts Down beweert dat haar laatste tijdschriftdekking is Photoshopped

Nadat de aflevering was uitgezonden, riepen critici naar Graham omdat ze haar lichaamspositieve merk tegenspraken en op een show verschenen die een "beter lichaam" gelijkstelt aan "geluk." "Waarom zou je een show steunen die een beter lichaam bevordert dat geluk gelijk stelt?" een gebruiker gaf commentaar op haar Instagram. "Je zou een rolmodel moeten zijn voor mensen die niet passen bij de sociale constructies van schoonheid, maar hier promoot je het voldoen aan de normen als een manier om wraak te nemen."

Hoewel Graham's uiterlijk ook haar zelfvertrouwen uitstraalde aan Kelsey Rose, een ambitieus model dat stopte met werken nadat ze aankwam na een auto-ongeluk, beschouwden critici haar nog steeds als medeplichtig aan de thema's die de show schaamt.

MEER: Ashley Graham deelt haar favoriete post-workout snack

Tot nu toe heeft Graham de kritiek niet aangepakt. Maar kijk eens naar haar Instagram en je kunt het verhitte debat van bezorgde fans over haar uiterlijk op 'Revenge Body' zien. We hopen dat ze een verklaring voor haar fans heeft.