Ariana Grande's tijdlijn voor haar verloving met Pete Davidson

 
Anonim

door Jason Pham 4 maanden geleden

Foto: Jon Kopaloff / FilmMagic, Kevin Mazur / One Love Manchester / Getty Images Entertainment, Robert Kamau / CG Images. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Ariana Grande is officieel van de markt en verloofd met Pete Davidson, en hoewel het lijkt alsof de tortelduifjes voor altijd bij elkaar zijn geweest (volgens vrienden is hun band 'onwerkelijk'), ze zijn nog maar een paar maanden aan het daten en bekend elkaar ongeveer twee jaar. Dit betekent dat Grande in haar decennium in de kijker heeft gehad, ruim de tijd heeft gehad om het veld te bespelen en de stinkers uit te roeien tot ze die ontmoette.

MEER: Ariana Grande's Incredible Beauty Evolution van Nickelodeon Star tot Pop Princess

Verderop, kijken we terug op de datinggeschiedenis van Grande, van haar jarenlange relatie met een beroemde rapper tot haar kortstondige romance met een Britse boybander. Net als wij allemaal, heeft de 25-jarige een martelende datingsessie meegemaakt, maar ze is er zonder kleerscheuren uit tevoorschijn gekomen en klaar om door het gangpad te lopen. Hier zijn alle beroemde exes van Grande vóór Pete Davidson.

Graham Phillips (2009-2011)

Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images.

Het bekendst voor zijn rol op The Good Wife van CBS, Phillips was het eerste beroemde vriendje van Grande. De twee ontmoetten elkaar in 2008 toen ze in de Broadway musical 13 ( waar Grande haar eerste zoen had) samen speelde toen ze tieners waren. Na een jaar vrienden te zijn gebleven, begonnen Phillips en Grande met daten. Na drie jaar dating - waaronder een optreden op de 2010 Emmy's samen en een aantal duetten - splitsten de twee in december 2011 in der minne. Vijf jaar na hun uiteenvallen werden ze herenigd in juli 2016 voor een 13- cast reünie voor.

Jai Brooks (2012-2014)

Bekijk dit bericht op Instagram

Wie houdt er van Jariana?