Ariana Grande maakte de meest Shadiest Dig in Victoria's Secret op haar nieuwe album

 
Anonim

door Jason Pham 3 maanden geleden

Foto: Michael Stewart / FilmMagic.

Als je zoiets als ons bent, is het nieuwe album van Ariana Grande, Sweetener, al herhaald sinds de release op vrijdag. Maar tussen het vasthouden aan power-popnummers, zoals 'Everytime' en het uitkijken naar ballads, zoals 'Pete Davidson', heb je misschien dit ene belangrijke en schaduwrijke detail gemist.

Op het 25-jarige lied 'REM' van de zangeres, een slaperig mid-tempo liefdeslied, draagt ​​Grande de naam Victoria's Secret en de concurrent van het lingeriemerk, La Perla. "Hoe zit het met La Perla? Laat Vickie haar geheim bewaren, 'zingt Grande.

Als je je afvraagt, wat is dan het rundvlees tussen Grande en VS? We zullen het voor je opsplitsen. In 2014 trad Grande op tijdens de jaarlijkse modeshow van Victoria's Secret in Londen, waar ze bijna werd uitgeschakeld door de vleugel van een engel, wat resulteerde in deze iconische foto.

MEER: Ariana Grande's tijdlijn voor haar verloving met Pete Davidson

Foto: Samir Hussein / Getty Images.

MEER: Ariana Grande's Incredible Beauty Evolution van Nickelodeon Star tot Pop Princess

Hoewel het drama niet enorm is (we weten zeker dat Grande geen wrok koestert), is het nog steeds een hilarisch paasei voor fans om op te pikken. Evenzo kan de vermelding van La Perla een knipoog zijn naar Kendall Jenner, die naar verluidt Victoria's Secret in 2017 heeft verlaten om een ​​contract te tekenen met de concurrent van het merk.

Wat de lyrische betekenis ook is, er is geen twijfel mogelijk dat het hilarisch is als je het achtergrondverhaal kent.