De passende oorbellen voor elke herfsthals

 
Anonim

door Samantha Feher 1 maand geleden

Foto: Christian Vierig / Getty Images.

Tijdens mijn 21 jaar op deze planeet, heb ik veel stront gezien. En tussen die shit zit een heel stel mensen die de verkeerde oorbellen dragen voor hun jurken met rechte hals. En jurken met een boothals. En lieverd en jurk met V-hals en halter.

Sorry om aggro te krijgen - ik ben echt gepassioneerd over mijn accessoires. En ik heb veel tijd besteed aan het nadenken over welke sieraden het beste bij welke silhouetten passen. Ik wil gewoon dat de prachtige mensen van planeet Aarde hun outfits verbeteren met de juiste hulpmiddelen, in plaats van accessoires te combineren op een manier die alleen als lukraak, verward of nonchalant (en niet op een goede manier) kan worden beschreven.

MEER: 26 Alles-behalve-gemiddelde spijkerjacks om je herfstkleed te versterken

Als je je schuldig maakt aan deze flagrante misrekening van je kledingkast, wees niet bang. Ik ben bereid om het verleden achter te laten, net zo lang als jij ook bent. (En laten we echt zijn: we zijn er allemaal geweest.)

In een poging om ons allemaal de toekomst in te sturen (of op zijn minst het heden), heb ik een gids gemaakt die iedereen moet helpen de ingewikkelde wereld van het koppelen van oorringen en halslijnen te navigeren. Compleet met tips, trucs en shopping-suggesties, dit opus zou ons allemaal moeten verlaten met sieraden die een perfecte aanvulling vormen op elk ensemble dat we dit seizoen zullen dragen. Wie weet? Het kan zelfs een paar nieuwe looks inspireren in je fall-fashionrepertoire.

MEER: Hoe een baret te dragen zonder eruit te zien als een totale toerist

Als je klaar bent om te leren, maar nog niet helemaal klaar bent om te handelen, kun je een eenvoudige regel volgen: stokken zijn je toppen. Met andere woorden, oorknopjes zijn uw veiligste gok. Ze zijn misschien niet de fashion statement van de eeuw, maar ze gaan vrijwel overal mee akkoord.

Maar voor degenen onder u die klaar zijn om iets te veranderen, laten we dit doen. De eerste stap naar herstel is dat je toegeeft dat je een probleem hebt - en ik ben er vrij zeker van dat het verwijderen van je creditcard de tweede stap is.

Sweetheart Necklines

Het is belangrijk om de ronde versie van een sweetheart halslijn met de juiste oorbellen te spiegelen, zodat je er schattig uit ziet op al je hayride-avonturen.

Met andere woorden: blijf uit de buurt van rechte, geometrische vormen, zoals driehoeken of vierkanten. Kies in plaats daarvan voor stukken die niet zo'n sterk contrast vormen met je geliefde.

De stenen jurk, $ 349 bij Free People

Foto: vrije mensen.

Sweetheart Necklines: Statement Studs

Natuurlijk kun je gewone noppen dragen, maar die zijn saai. Bovendien hebben deze baby's afgeronde randen, in tegenstelling tot de hoeken van 90 graden die je op een paar klassieke, vierkant geslepen diamanten vindt.

Kleine vierkante noppen, $ 38 bij Kate Spade

Foto: Kate Spade.

Sweetheart Necklines: Statement Drop Earrings

Deze statement-oorbellen vervolledigen het gestructureerde frame dat je geliefde hals creëert door naar je schouders te laten vallen.

Rianne drop oorbellen, $ 33 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Sweetheart Necklines: Oorbellen met afgeronde randen

Organische, ronde vormen (zoals die in dit paar oorbellen) vullen perfect uw geliefde neklijn aan. Zoals ik al zei: geen scherpe hoeken.

Leith gebeeldhouwde oorbellen, $ 22 bij Nordstrom

Foto: Leith.

Rechte halzen

Ik ben dol op deze halslijn omdat hij zo ingetogen is om leuk te spelen met leuke accessoires.

Grote, gewaagde statement-oorringen van welke soort dan ook zijn perfect om het een beetje op te fleuren - maar ik raad noppen niet aan, tenzij je aandacht probeert weg te trekken van het gebied. Ze verdwijnen gewoon op een doek met lege ruimte.

Janelle-jurk, $ 340 bij Free People

Foto: vrije mensen.

Rechte halzen: kostuumjuwelen

Ik ben geobsedeerd door alle speelse kostuumjuwelen en deze oorbellen zijn perfect om een ​​eenvoudige, rechte halslijn net iets spannender te maken.

Fantasia-oorbellen, $ 36 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Rechte halzen: Statement Hoops

De unieke vorm van deze hoepels vestigt de aandacht op uw kloofkaaklijn. Bovendien zijn ze een leuke afwisseling van de eenvoud van de halslijn.

Avani oorbellen, $ 26 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Rechte halzen: klassieke hoepels

De perfect ronde vorm biedt een coole aanvulling op je geometrische halslijn.

Hoepeloorringen van Samanda-hars, $ 27 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Rechte halzen: kwasten

Ga groot. Dat is tenslotte het plezier van het dragen van een eenvoudige halslijn.

Contessa oorbellen met kwastjes, $ 29 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Boot halslijnen

Een super-klassieke halslijn vraagt ​​om snuisterijen voor de aandacht. Zelfs als je toegewijd bent aan je studs, kies dan voor een paar die een beetje ongewoon zijn.

Kies voor wat extra plezier een paar oorbellen die ver onder je kaaklijn vallen. Die, in combinatie met de rechte hals van je top, zullen je gezicht perfect omlijsten.

Zachte katoenen boothals, $ 68 bij Everlane

Foto: Everlane.

Boothals: fancy oorbellen

Preppy oorbellen voor een preppy halslijn (plus een beetje eigenzinnigheid).

Life Is a Racket oorbellen, $ 34 bij Melody Ehsani

Foto: Melody Ehsani.

Boat Necklines: Statement Shoulder Dusters

A) Dit zijn kloof. B) Ze zijn de perfecte aanvulling op een conservatieve, ingetogen halslijn. C) Ze hebben een verbazingwekkende lengte voor een hoge halslijn, omdat ze helemaal langs je kaak reiken.

Joan oorbellen, $ 53 bij Nordstrom

Foto: Nieuwe vriendenkolonie.

Boothalslijn: Tiny Drop Earrings

Leuke kleuren en asymmetrie brengen wat opwinding bij een anders klassieke look. Dus zelfs als je subtiel gaat doen, raad ik je aan deze heren te kiezen voor een paar eenvoudige, klassieke studs.

Asymmetrische oorknopjes met druppels, $ 29 bij Nordstrom

Foto: Kate Spade.

V-halzen

Een van de meest klassieke en flatterende halslijnen rond, een V-hals is vrijwel universeel.

Nogmaals, hoewel studs niet precies zouden botsen met deze halslijn, zijn ze zeker niet mijn eerste keuze voor het op de juiste manier accessoriseren van deze fit.

Ik raad iets iets groter aan, omdat je met deze halslijn veel open borstruimte hebt. Evenwicht, jonge sprinkhaan.

Sanna slip dress, $ 36 bij Motel

Foto: Motel.

V-hals: eenvoudige hoepels

Het is beslist het beste om dik te worden (in tegenstelling tot dun en dun) bij het accessoriseren van een V-hals, vooral een met dunne bandjes. Als je te licht boven gaat, lijkt de hele look onevenredig.

Cameron dikke hoepel oorbellen, $ 18 bij Urban Outfitters

Foto: Urban Outfitters.

V-hals: statement studs

Niet je gemiddelde hengsten - naar mijn mening roept een V-hals oorbellen op die langs de uiteinden van je oorlellen bewegen. Ze bieden symmetrie, geometrie en balans. Bovendien creëren ze leidende lijnen die het oog naar je nek trekken.

Bidu fopte oorknopjes, $ 54 bij Soko

Foto: Soko.

V-hals: Tassel Shoulder Dusters

Wanneer je deze "hoofdlijnen" googelt waar ik je net over heb verteld, is dit waarschijnlijk de foto die opduikt.

Beaded tassel stuster earrings, $ 8 bij Forever 21

Foto: voor altijd 21.

Asymmetrische halslijnen

Wie houdt er niet van een stevige, een-schouderige trui?

De beste accessoires voor iets dat zo luid is, zijn absoluut schoon, bevatten oorbellen. Je wilt geen lastige dingen die je reeds drukke neklijn afleiden.

Off-the-shoulder kabeltrui, $ 725 bij Free People

Foto: Loopy Mango.

Asymmetrische halslijnen: Crawlers

Deze edgy crawlers houden het simpel, zodat je neklijn centraal kan staan. Ze zijn absoluut niet storend, maar als mensen ze opmerken, is het net boem . (Dat was hun geest exploderend.)

Petunia oorklimmers, $ 90 bij Kendra Scott

Foto: Kendra Scott.

Asymmetrische halslijnen: eenvoudige noppen

Een paar klassieke noppen zoals deze zullen ervoor zorgen dat je niet overbelast raakt van het sleutelbeen omhoog. Bovendien geeft een beetje goudglans enige interesse aan een anderszins eenvoudig paar oorbellen.

Gouden beertjes oorbellen, $ 255 bij TOUS

Foto: TOUS.

Halters

Halsters zijn geweldig voor het verbeteren van uw, nou ja, alles, omdat de vorm in feite een pijl is die naar uw gezicht wijst.

Een paar stevige oorbellen zullen de ruimte tussen je oren en borst veranderen in een soort zandloper: breed aan de twee uiteinden en slanker in het midden. Zoals ik al eerder zei, balans is de sleutel.

Out from Under Rita bodysuit, $ 39 bij Urban Outfitters

Foto: Out From Under.

Halsters: dikke hoepels

Als je een halster draagt, bieden studs niet het evenwicht dat een esthetische in het algemeen aantrekkelijk maakt. Een paar dikke hoepels die niet helemaal plat tegen je kaak liggen helpen om die zandloper te creëren waar ik je over heb verteld.

Verklaring hoepeloorringen van schildpad, $ 18 bij Urban Outfitters

Foto: Urban Outfitters.

Ronde hals

Een super casual neklijn vraagt ​​om druppel oorbellen om wat opwinding te bieden. Studs zijn te saai en statements zijn over het algemeen te druk. Maar druppels zijn precies goed.

Zwarte T-shirtjurk, $ 38 bij Pretty Little Thing

Foto: Mooi weinig.

Ronde hals: Drop Hoops

Hoops bieden enige interesse als je op zoek bent naar oorbellen aan de grotere kant. In plaats van gewone hoepels, kies je voor drop-hoepels, dus de vorm is naar voren gericht - dit voegt enige opwinding toe aan het naar voren gerichte deel van je look.

Ring-hoepeloorring, $ 26 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Ronde hals: Tiny Drop Earrings

Teeny-kleine druppel oorbellen zoals deze voegen een subtiele schittering toe aan een casual halslijn, en ze vallen niet laag genoeg neer om te concurreren met welke stof je ook draagt.

Mary muntoorringen, $ 15 bij Princess Polly

Foto: Prinses Polly.

coltruien

(Omdat het valt. Duh.) Coltruien hebben de neiging er het best uit te zien met nette accessoires, of ze nu passend of te groot zijn. De hals is al bezet (vooral als het een patroon heeft) en niemand wil rommelige accessoires.

Dolly regenboogstreep vest, $ 277 bij Paper London

Foto: papier Londen.

Coltruien: Crawlers

Een strakke, edgy toevoeging aan je coltrui-ensemble. In het bijzonder, een die niet afleidt van de structuur van uw halslijn.

Permilia-oorcrawlers, $ 29 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

Coltruien: schijf oorbellen

Uniek en mooi, deze platte schijven trekken het oog zonder rommel te veroorzaken. (Dit komt gedeeltelijk omdat ze vlak tegen je kaak liggen, in plaats van naar voren te kijken.)

Ettika schijf oorbellen, $ 35 bij Nordstrom

Foto: Ettika.

Coltruien: eenvoudige noppen

Een nette en opgeruimde accessoire die je hele look aan elkaar knoopt zonder over de top te gaan.

Gorjana Avery oorknopjes, $ 35 bij Bloomingdale's

Foto: Bloomingdale's.

Bardots

Deze hals is op dit moment zo trendy en ziet er het best uit met een paar oorbellen die de aandacht op je kaaklijn, nek en / of sleutelbeenderen vestigen, want dat is toch wat het moet benadrukken.

The Chills off-shoulder sweater, $ 31 bij Tobi

Foto: Tobi.

Bardots: klassieke hoepels

Een paar klassieke, dunne hoepels is een geweldige aanvulling op een Bardot-halslijn, want terwijl ze net genoeg aandacht schenken aan je botstructuur, zijn ze niet te omvangrijk.

Binnenstebuiten hoepels, $ 110 bij Nadri

Foto: Nadri.

Bardots: Shoulder Dusters

Schouderstrooiers zijn de beste vriend van een Bardot-halslijn. De lengte zal je sleutelbeenderen en kaaklijn mooi omlijsten tegen de rechte snit van je top.

Bauble Bar Gabriele fringe oorbellen, $ 29 bij Nordstrom

Foto: Nordstrom.

kragen

Collared shirts zijn behoorlijk druk rond de nek, dus het is belangrijk om een ​​schoon, schril contrast te behouden. We hebben structuur nodig, mensen!

Koeriersshirt, $ 65 bij Madewell

Foto: Madewell.

Halsbanden: Crawlers

Omdat rupsbanden niet zo laag hangen dat ze interferentie veroorzaken met een halslijn met kraag. Te veel vervelende dingen staan ​​gewoon in de weg.

Prive witte pareloorbellen, $ 2, 940 bij Jemma Wynne

Foto: Jemma Wynne.

Halsbanden: gestructureerde hoepels

Langwerpige hoepels met een beetje kleur en structuur vallen op tegen een shirt met kraag, vooral als het wit is.

Tabitha-hoepeloorringen van hars, $ 29 bij Bauble Bar

Foto: Snuisterij.

75 creatieve Halloween-make-upideeën die je geweldig zult vinden