Blijkbaar hebben millennials geen seks, studeerprogramma's

 
Anonim

door Hannah Hickok 2 jaar geleden

STYLECASTER / Getty Images

De nieuwste studie in een parade van onderzoek naar de gewoonten van millennials heeft aangetoond dat jonge Amerikanen veel minder seks hebben dan generaties vóór ons, volgens een nieuw artikel gepubliceerd in de Archives of Sexual Behavior- achtige, ongeveer de helft. Concreet zegt 15 procent van de millennials tussen de 20 en 24 dat ze sinds 18 jaar geen seksuele partners hadden, terwijl slechts 6 procent van de GenX'ers ​​die in de jaren zestig geboren waren hetzelfde zei toen ze die leeftijd hadden.

Het onderzoek is in tegenspraak met het idee dat millennials met een 'connectiecultuur' veel nonchalante seks hebben en meer bewijs toevoegen aan een verzameling gegevens die de jongere generaties langzamer rijpen dan die vóór hen - van thuiswonen langer om het moeilijk te hebben om een ​​baan te vinden en te behouden.

Interessant is dat de verandering het meest dramatisch was bij jonge vrouwen, van wie het percentage seksuele inactiviteit verdrievoudigde, van 5 tot 16 procent, in vergelijking met oudere generaties (voor mannen bijna verdubbeld, van 8 tot 14 procent). Volgens een artikel uit de Washington Post, dat ongepubliceerde bevindingen uit het onderzoek van de hoofdauteur rapporteerde, was de trend ook meer uitgesproken bij mensen die naar de universiteit gingen: 10 procent van de 20- tot 24-jarige millennials met middelbare schoolopleidingen had geen sex-partners na de leeftijd van 18; overwegende dat 19 procent van de jonge, universiteit opgeleide volwassenen niet seksueel actief was.

"Het zijn van 20 tot 24 is niet meer wat het was", zegt Jean Twenge, hoofdauteur van de studie, die een boek schreef over millennials genaamd Generation Me. "Vroeger waren veel van hen, vooral vrouwen, op dat moment getrouwd of woonden ze met iemand en leefden ze onafhankelijk van hun ouders. 20-jarigen zijn zoals wat 16-jarigen vroeger waren. "

Wat betreft de duik in sekspercentages, speculeert CNN specifiek op technologie (het kiezen van teksten en Netflix over seks-serieus), een bereidheid of interesse om langer te wachten om seks te hebben, en minder druk om romantisch en seksueel te piekeren in je jaren '20. Twenge weerspiegelt het gevoel dat mensen zich vrijer voelen om niet supereksueel te zijn als ze dat niet op natuurlijke wijze zijn. "We hebben nog steeds 85 procent die seks hebben gehad", zegt Twenge. "Maar er is een kans dat we naar een kleine subgroep van de bevolking kijken die aseksueel wordt, dat terwijl de samenleving steeds meer andere keuzes accepteert, het meer OK is om te zeggen 'Ik ben gewoon geen seksueel persoon. '”