Amerikanen willen dat de koninklijke baby Diana of Edward wordt genoemd

 
Anonim

door Meghan Blalock 5 jaar geleden

Met de middenmiddagdatum van Kate Middleton snel nadert, wordt het gezoem dat de geboorte van de Koninklijke Baby omringt steeds dringender. Is het een jongen of een meisje? Zal ze een natuurlijke geboorte hebben? Zal prins William aan haar zijde staan? Sommige van deze vragen werden vorige week beantwoord toen het paleis officiële informatie openbaarde over de komst van de baby, maar afgezien daarvan zijn de mysteries nog steeds overvloedig aanwezig.

Sale-shoppingwebsite PriceGrabber.com heeft onlangs de resultaten bekendgemaakt van een enquête die het consumentenbewustzijn deed van 3.146 Amerikaanse online shoppers - omdat ze hier duidelijk de experts zijn - en een indrukwekkende 39% van de deelnemers antwoordde dat, als de baby een meisje, ze willen dat het Diana wordt genoemd , we nemen aan na de beroemde moeder van William. De meeste respondenten, 28%, kozen voor de keuzes van Charles, George, Edward en James voor 'Geen van bovenstaande', met Edward op de tweede plaats.

Andere interessante weetjes: 50, 62% van de deelnemers denkt dat Kate een meisje zal hebben, met 49, 38% ervan overtuigd dat het een jongen zal zijn. (We zijn het oneens, op basis van haar recente keuzes in kraamstijl.) En blijkbaar denkt 54% van de mensen dat de baby precies 7 pond zal wegen, terwijl een respectabele 2% denkt dat Kate een gigantische baby van 10+ pond zal baren.

Deze resultaten zijn enigszins in tegenspraak met recente enquêtes in het thuisland van het echtpaar, waar mensen grotendeels gokken dat Kate een meisje zal hebben en dat ze haar Alexandra zal noemen .

Wat hoop je dat Kate heeft? Vertel ons in de reacties hieronder!

MEER KONINKLIJKE BABY OP DE STYLECASTER:
Kate Middleton's Baby Bump is eindelijk te zien!
Kate's Zwangerschapskleding, zoals verbeeld door topontwerpers
We raden het geslacht van de koninklijke baby aan, gebaseerd op Kate's moederschapstijl