Alle details over de romantische bruiloft van Natalie Portman (en haar jurk!)

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Natalie Portman is officieel van de markt. Na iets meer dan twee jaar dating - om nog maar te zwijgen over een 14 maanden oude zoon, Aleph - bond de actrice het afgelopen weekend de knoop door met haar choreograaf Benjamin Millepied, volgens rapporten.

Het paar wisselde geloften uit in een traditionele Joodse nachtelijke ceremonie in een privéwoning in Big Sur, Californië, voor 60 vrienden en familieleden. Volgens de Hollywood-normen was dit een kleine aangelegenheid, maar Portman heeft altijd geweten dat het een relatieve moeder is als het gaat om haar persoonlijke leven. Bevestigde gasten waren Portman's vriend (en heroïneverslaafde als je The National Enquirer wilt geloven) Macaulay Culkin en Ivanka Trump .

Portman en Millepied ontmoetten elkaar op de set van de film Black Swan 2010, waar ze haar eerste Oscar voor in de wacht sleepte. Sindsdien heeft Millepeid zijn profiel verhoogd door te verschijnen in een YSL-geurcampagne. Over mode gesproken, er zijn geen details bekend over wat Portman voor de grote dag koos. De London Evening Standard meldt dat het zo'n relaxte aangelegenheid was dat ze misschien niet eens een nieuwe jurk heeft gekocht! Eerlijk gezegd vinden we dat een beetje moeilijk te geloven, aangezien ze waarschijnlijk de mensen bij Dior en Rodarte op snelkiezen heeft.

Update: E! snuift hier een foto van de ceremonie. Mensen hebben ook een geweldige foto van de jurk van Portman, dat was een witte jurk van theelicht met lange witte mouwen, waarvan bronnen vertellen dat het tijdschrift door Rodarte was ontworpen. Wat vinden jullie allemaal van haar jurk?