Alexander Wang lanceert portefeuilles, Karen Elson's echtscheidingsparty

 
Anonim

door Kerry Pieri 7 jaar geleden

Wij zijn voorstanders van het verlichten van de middagmalaise. Beschouw dit als het geschreven equivalent van je favoriete venti latte

.

alleen sterker!

ENIGE SHOT: SITES WE LOVE

Franca Sozanni heeft gemengde gevoelens over de deelnemers aan het Next Top Model van Amerika, door te zeggen: "Toen ik daar was om deze meisjes te zien, huilden ze allemaal als iemand de winnaar was. En ze gaan allemaal naar de winnaar en ze kussen haar en ze huilen allemaal, en ik denk: 'Ik weet niet of ze gelukkig voor haar zijn.' Maar tegelijkertijd weet ik dat ze blij zijn dat ze het zo ver allemaal hebben gemaakt, dus het maakt me aan het lachen en helemaal niet huilen. "(The Cut)

Karen Elson en Jack Black gaan scheiden en hebben er een feest van gemaakt. (Fashionologie)

Ebay zal de eerste zijn die het assortiment kleine lederwaren van Alexander Wang aanbiedt. (Stijl)

De modedirecteur van de Britse Vogue vertrok om creatief directeur van Topshop te worden. (Topshop)

DUBBELE OPNAME: TWEET, TWEET

RT @NylonMag Goed idee of slecht idee: Chuck Taylor flip flops? hmmm

.

//tinyurl.com/3gyow4e Ik ga slecht.

RT @BarneysNY Een goede jurk is in de eerste plaats een goed aansluitende jurk. Ik haat vrouwen die eruitzien alsof ze in een zak zitten. - The Little Dictionary Fashion Oke dan.

RT @ cmbenz Adele is echt niet de beste soundtrack voor de vlucht. Melancholie uit het raam staren. Wolken. #ramotional Krijgt me elke keer.

RT @ dmmwitted "Ze is een beetje groen, maar ze heeft echt de drive en het gezinsgeld dat nodig is om te slagen in de mode-industrie." Het trieste deel is, dat iemand helemaal serieus was toen ze dat zeiden.

Het Bikini Body Diet