8 tricks voor perfecte wimpers

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

Elke ochtend worden we wakker en gaan we verder met onze dagelijkse ochtendroutine, en bereiden we ons voor op de lange dag die voor ons ligt. Reinig de huid, style het haar, breng de make-up aan. Wanneer het tijd is om de mascara aan te trekken, streven we allemaal stiekem naar de perfecte, fladderende wimpers, maar vaker wel dan niet, eindigen we met de gevreesde spinnewimpers. Om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van klonterige wimpers, hebben we 8 foolproof tips en trucs samengesteld om elke keer weer perfecte, gevederde wimpers te krijgen.

1. Conditioneer je wimpers: net als het haar op je hoofd, kunnen je wimpers droog en beschadigd worden, dus om te voorkomen dat dit gebeurt, probeer je je wimpers te conditionen met vaseline voor het slapengaan om sterker, gezondere wimpers te krijgen.

2. Gebruik een wimperkruller: dit is een zeer belangrijke stap. Plaats uw wimperkruller aan de basis van uw wimpers en houd deze een paar seconden zachtjes vast. Beweeg de krultang iets verder naar buiten en druk opnieuw een paar seconden lichtjes naar beneden. Hierdoor ogen uw ogen er meteen breder en helderder uit.

3. Probeer een primer: als je wimpers aan de zwakkere of dunnere kant liggen, veeg dan eerst over een laag primer voordat je je mascara aanbrengt.

4. Blot de Mascara Wand: Veeg zachtjes over de mascaraborstel om overtollige mascara af te nemen. Dit zal helpen voorkomen dat er klonters ontstaan ​​tijdens de toepassing.

5. Pomp NIET met de toverstaf : als u de mascarabaan in en uit de buis pompt, kunt u heel snel uw mascara uitdrogen. Wervel in plaats daarvan de borstel in cirkels rond de binnenkant van de buis om zo veel mogelijk mascara op de staaf te krijgen zonder de formule uit te drogen.

6. U kunt de borstel buigen : door de mascarijstaf in een rechte hoek te buigen, wordt het gemakkelijker voor u om die kleine binnen- en onderliggende wimpers te bereiken.

7. De Wiggeltechniek: begin met het aanbrengen van je mascara aan de basis van de wimpers en beweeg de borstel van links naar rechts in plaats van op en neer. Ga door met het verplaatsen van de toverstaf in een zigzaggende beweging recht omhoog naar de bovenkant van je wimpers. Dit helpt om elke centimeter van je wimpers te coaten voor maximale impact.

8. Kam door je wimpers: borstel na elke laag mascara de bovenkant van je wimpers met een wimperskam voor flirterige, gevederde wimpers.

Afbeelding via Imax Tree