8 trucs om je gezicht aantrekkelijker te maken in foto's

 
Anonim

door Ashley Okwuosa 5 jaar geleden

Iedereen houdt van een selfie of twee, maar zoals ze zeggen, voegt de camera tien pond toe. Wat doe je om je gezicht slanker te laten lijken op foto's? Zoek niet te ver weg, je kunt je make-upvaardigheden gebruiken om je gezicht te vormen en vorm te geven zodat het er veel meer gedefinieerd uitziet. Hieronder staan ​​de beste trucs om je te helpen het maximale uit je volgende selfie te halen - of je weet wel, een echte foto met vrienden!

1. Bronze Beauty: Bronzer kan helpen om je gezicht er veel beter uit te laten zien, dus breng een bronzer aan die een of twee tonen donkerder is dan je huidskleur langs je kaaklijn (maar vergeet niet te mengen). Dit zal helpen bij het vormgeven en definiëren van je kaak.

2. Sla de zware ondergrond over: plak voor foto's een gekleurde moisturizer of een concealer. De flits van een camera is niet flatterend als deze wordt gecombineerd met veel fundering.

3. Kadreer het gezicht: de wenkbrauwen omkaderen het gezicht, dus het is belangrijk om hier goed op te letten, vooral wanneer u probeert het gezicht te verdunnen. Creëer een natuurlijke boog, dit helpt het gezicht te verdunnen en vertaalt zich goed in foto's.

4. Intensiveer je jukbeenderen : breng een contourpoeder aan op de hoeken van je wangen en meng goed, dit geeft je scherpere jukbeenderen, wat zal werken om je gezicht slanker te laten lijken.

5. Vergeet niet om te benadrukken: Ooit afgevraagd hoe beroemdheden die prachtige gloed in foto's krijgen? Nou, het is niet altijd het filter. Werk je voorgevormde wang af met wat markeerstiften, breng het ook aan op de brug van je neus, je boog van je cupido en je kaaklijn.

6. Maak onder de ogen vallende cirkels verdwijnen: tijdelijk verdoezelt u zich natuurlijk met een concealer die iets lichter is dan uw huidskleur, hierdoor ziet u er wakkerder uit en heeft het ook een afslankend effect.

7. Sla de appels over: vergeet het toepassen van blozen op de appel van je wangen, dit kan feitelijk meer aandacht vestigen op dat gebied. Veeg wat blos onder je jukbeenderen.

8. Contour je neus ook: je neus is het middelpunt van je gezicht, je kunt niet werken aan het vermageren van je gezicht zonder enige tijd op je neus te liggen. Probeer de contouren van de bovenkant van je neus te bedenken, dit werkt het beste wanneer je een markeerstift op de brug hebt aangebracht.

Afbeelding via Imaxtree