8 doe-het-zelf manieren om je oude lipstick te gebruiken

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

Imaxtree

We zijn er allemaal geweest: handtassen beladen met talloze tubes lippenstift waarvan we vergaten dat we ze zelfs in eigendom hadden en er wat slechter uitzagen voor de slijtage. Als je je ooit afgevraagd hebt wat je met die droevig ogende lipkleuren moet doen en je hebt nog niet het hart om ze weg te gooien, dan ben je hier aan het juiste adres. Geloof het of niet, een overgebleven buis kan meer werk doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Bekijk deze tips voor het redden van je oude lipsticks en laat ons weten welke trucs je zult gebruiken in de reacties hieronder!

Lipgloss: meng uw lipkleur met vaseline op de rug van uw hand of op een plastic compact met behulp van een lippenseel. Hoewel een verdubbeling als een menselijk palet om je nieuwe glans te mengen niet als de ideale situatie klinkt, warmt het mixen van je hand het product op en helpt het om moeiteloos over de lippen te glijden.

Lipkleuring : op zoek naar een meer ingetogen lipkleur? Probeer deze truc: breng een lichte laag lippenstift op uw lippen aan en gebruik vervolgens een pluisvrij vloeipapier om overtollige kleuren te verwijderen. Breng nog een lichte laag aan en dep opnieuw. Op deze manier wordt de kleur in uw lippen gedrukt, in plaats van dat u meerdere lagen op de lippen zit.

Lip Liner : neem een ​​klein lippenseel en dip het in je lippenstift. Laat de borstel een paar seconden drogen, zodat het product een kleverige consistentie heeft. Vervolgens lijn je je lippen net zoals je zou doen met een lippotlood en vul je de rest van je lippen met je eigen kleur naar keuze. Het beste gedeelte? Als u problemen ondervindt bij het vinden van een voering die overeenkomt met uw lipkleur, heeft u nu uw eigen zelfgemaakte voering die zeker naadloos zal worden gemengd.

Cream Blush : Meng een beetje lipstick en een druppel arganolie met een stippelborstel op de rug van je hand. Schil dit lichtjes op de appels van je wangen, na het aanbrengen van je foundation. Kies hiervoor een subtiele tint lippenstift, want een dieprode kers zal niet op de wangen vertalen en ook niet zeggen: een pink-perzik.

Kleur van de ogen : Op de Ashway-show 2014, make-upartiest Sharon Dowsett plaatste roze lippenstift op de buitenste hoeken van de oogleden van de modellen voor een speelse prinsessenvibe. Als deze look je niet echt prikkelt, probeer dan een nude of bruine kleur te gebruiken voor een glanzende, doorschijnende oogkleur.

Aangepaste kleur : Ooit gedroomd om een ​​make-up mixologist te zijn? Plaats twee (of meer!) Kleuren op een oude, magnetronbestendige plaat, meng ze en magnetron ongeveer 5 seconden. Het resultaat? Een gloednieuwe aangepaste kleur die in een leeg blik kan worden geplaatst.

Getinte lippenbalsem : Neem een ​​halfbewerkt blikje lippenbalsem en doe ongeveer een kwart van een tube lipstick in het blik. Meng het rond met je vinger of het uiteinde van een lepel om je eigen getinte lippenbalsem te maken.

Laag als een professional : als je ooit hebt overwogen om de gelaagde lipstick-look te proberen, wat is dan een betere tijd om het te proberen dan wanneer je een hele reeks oude kleuren hebt liggen? Gebruik een lipprimer om lippen voor te bereiden voor uw nieuwe aangepaste kleur, en breng daarna tinten aan met afzonderlijke lipborstels om te voorkomen dat de kleuren zich vermengen met de tube. Voila!