7 Outdoor-valtrainingen Je kunt nu doen dat het eindelijk cool genoeg is buiten

 
Anonim

door Sara Lindberg 3 weken geleden

Foto: p_ponomareva / Doosan Shin / EyeEm / Getty Images. Ontwerp: Mike Commins / STYLECASTER.

De bladeren veranderen van kleur, de temperatuur begint te dalen en fitnessliefhebbers hebben behoefte aan jeuk om hun ledematen te strekken en de vrijheid van het buitenleven te voelen. Fall-bodes in een reeks mooie overgangen, inclusief het vermogen om terug te gaan naar de activiteiten die je vermeed tijdens de hete zomermaanden.

Als je hebt gewacht tot de oneindige hittegolf voorbij is gegaan om je in de frisse lucht te laten zweten, dan is dit het moment om het voor elkaar te krijgen. We hebben vier fitnessexperts gevraagd om een ​​aantal creatieve manieren te delen om je valtrainingprogramma te starten en je bewegingsdoelen te verbeteren. Hier zijn de zeven trainingen waarvan ze zeggen dat ze je naar buiten zullen brengen en je in een mum van tijd fit zullen voelen.

Word lid van een lokale oefengroep

Vrienden en fitness gaan hand in hand als het gaat om het vinden van de motivatie om te bewegen. Als je het leuk vindt om te rennen, vertelt Pilates-instructeur en studio-eigenaar Jennie Gall aan SheKnows dat deelname aan een lokale hardloopgroep een geweldige optie is. Bovendien ontmoet je ook nieuwe mensen. "Veel trainingsgroepen voor hardlopers hebben langzamere groepen voor snelle wandelaars", voegt ze eraan toe.

Als hardlopen niet jouw ding is, stelt fitness-expert Patricia Friberg voor om lid te worden van een buiten-boot kamples. "Herfst is de perfecte tijd van het jaar om deze programma's te doen, omdat je vitamine D krijgt en als we de vakantie ingaan, zul je een goede routine hebben", zegt ze tegen SheKnows.

MEER: 11 Ideeën voor de buitendienst die u en uw partner uit de bank halen

Breng je training naar de pompoenpleister

Wie zegt dat de pompoenpleister alleen voor kinderen is? Een van de herfsttrainingen die Gall graag doet is naar het pompoenveld gaan. "We vallen uit en joggen rond en gebruiken de pompoenen als gewicht." Tip: kijk of je een groep van twee of drie mensen bij elkaar kunt krijgen. Ga naar de eigenaar van het pompoenschijfje en vraag naar het gebruik van het gebied tijdens een tijd met weinig verkeer. Als je klaar bent, kun je jagen op pompoenen en spelen in het maïsdoolhof.

Klik op het nummer

Je lokale nummer is de ideale locatie voor een herfsttraining. Zoek naar nummers in een buurthuis of je lokale middelbare school en voer deze training uit die is ontworpen door fitness-expert en triatlon-coach Dr. Rick Kattouf:

 • Jog of loop-jog één ronde (400 meter).
 • Voer het volgende uit: 10 herhalingen van push-ups, 10 herhalingen van sit-ups, 10 herhalingen van jumping jacks.

Dit is een ronde. Kattouf vertelt SheKnows dat je, afhankelijk van je fitnessniveau, maximaal acht ronden kunt spelen.

Run-strength circuit

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begonnen, deze training is aanpasbaar aan alle fitnessniveaus. "Je kunt kiezen voor joggen of een jog-walk-combinatie, " zegt Kattouf. "Dit is een ongelooflijke training, omdat het zowel het cardiovasculaire systeem als het [grote] krachtwerk voor het onderlichaam zal werken." Dit suggereert hij:

 • Begin met joggen of jog-lopen gedurende vier minuten en 45 seconden.
 • Stop en voer gedurende 15 seconden lichaamsgewicht squats uit.

Dit is een ronde. Voer maximaal zes ronden uit (dit is afhankelijk van je fitnessniveau).

Fiets & barre

Buiten zijn voor een fietstocht en een klein buitgebouw is een geweldige manier om je herfsttraining te starten. Gall zegt dat zij en een vriend hun fietsen gebruiken op een manier die lijkt op een balletstang voor leuke barreoefeningen. "We rijden de fietsen naar een park, dan parkeren we de fietsen en gebruiken ze als stabiliteitsstang voor pliés, squats en lunges", legt ze uit.

MEER: 14 oefeningen om je dijen te versterken

Loop-sterkte circuit

Kattouf zegt dat het loop-kracht circuit een geweldige workout is die je kunt doen op je lokale atletiekbaan.

 • Begin door een ronde te lopen (400 meter).
 • Voer het volgende uit: 10 herhalingen van spring squats, 10 herhalingen van been- of frontlunges, 10 herhalingen van beenlengtes, 30-seconden plankhouding (op onderarmen en ellebogen), 30-seconden plankhouding (handen op de grond, verlengde armen ).

Dit is een ronde. Voer maximaal acht ronden uit (dit is afhankelijk van je fitnessniveau). Houd voor meer intensiteit een medicijnbal vast tijdens de jump squats en lunges.

Toon en draai vast terwijl je aan het wachten bent

Een snelle workout terwijl je naar de voetbaltraining kijkt, tijdens je lunchpauze of gewoon naar het park gaat voor een fris daguitstapje in de herfst is gemakkelijk met deze vijf bewegingen die fitnesstrainer en RSP Nutrition-atleet Danyele Wilson deelt met SheKnows.

Deze HIIT-workout in het hele lichaam verhoogt je hartslag en versterkt je spieren. En Wilson zegt dat het geweldig is, omdat het altijd, overal en elk seizoen kan worden gedaan en het zelfs beter is voor herfst als het niet zo heet is.

Voltooi zoveel mogelijk herhalingen in 45 seconden en rust dan 15 seconden uit voordat je verder gaat met de volgende oefening. Na het voltooien van alle vijf bewegingen in het circuit, rust twee minuten en herhaal het circuit drie tot vijf keer.

Hier zijn enkele specifieke oefeningen van Wilson (klik hier voor beschrijvingen en afbeeldingen van de oefeningen):

 • Plyo push-up
 • Snelle voeten
 • bergbeklimmer
 • burpee
 • Snelschaatsers

Als je niet kunt vinden wat je zoekt in een van deze trainingen, zijn er altijd de paden. Als al het andere faalt, trek je schoenen aan en ga je naar je lokale trailhead. Lopen, hardlopen of gewoon het buitenleven verkennen, is een geweldige manier om aan de stress van de dag te ontsnappen en wat te bewegen!

Oorspronkelijk gepost op SheKnows.