7 nieuwe must-have trends voor bruidsmeisjekleding

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

Als er iets is waar we helemaal in zijn, breken we de stijlregels en maken we nieuwe om onze eigen persoonlijke stijl te benadrukken. Als je vanmorgen onze eigen Laurel Pinson op de Today- show hebt gezien, heb je geleerd hoe eenvoudig (en betaalbaar!) Het is om jurken voor je geliefde bruidsmeisjes op te knappen.

Stuffy en jeukende jassen zijn niet langer het einde, maar je kunt zelfs opties ontdekken bij sommige van je favoriete winkels. Gezien alle grote trends deze zomer, zou het gek zijn om te denken dat sommige van deze niet hun weg naar het altaar zouden vinden. Van bijgewerkte silhouetten tot felle kleuren, er zijn tal van opties voor elk type lichaam en persoonlijke voorkeuren. Een comfortabel bruidsmeisje is een gelukkig bruidsmeisje!

We hebben een aantal van de belangrijkste nieuwe looks vastgelegd waarvan we denken dat deze zeker in overweging moeten worden genomen voor bruidsmeisjes op aanstaande bruiloften. Neem een ​​kijkje en laat het ons weten als je akkoord gaat!

Wil je je bruidsmeisjes blij maken? Bekijk de laatste trends in kleding om te overwegen voor je beste dames op je speciale dag!

Foto: Papo Waisman via Fashion Gone Rogue /

Prints en peplums:

Iets onverwachts, patronen zijn een prachtige manier om een ​​groot aantal kleuren en levendigheid op te nemen in een bruidsmeisjesjurk. Ook om in gedachten te houden zijn peplums enorm, niet alleen voor de zomer, maar ook voor de komende seizoenen. Inflating verfijning, een peplum voegt een vrouwelijke en toch bijgewerkte klassieke aanpak.

Rainbow Floral Peplum-jurk, $ 96, bij Topshop

De een-schouder:

Heb je moeite om een ​​besluit te nemen over de mouwlengte? Een optie met één schouder is geweldig om van dag in dag uit of naar buiten over te schakelen naar een hal met veel airconditioning!

Gratis mensen die in de maanlichtjurk dansen, $ 111, bij Revolve Clothing

The Ladylike Approach:

Kant en flirty silhouetten zijn enorm deze zomer, waarom zou je ze niet beschouwen als je mooie bruidsmeisjes? Je favoriete meisjes zullen je later bedanken.

Jurk, $ 34, 95, bij H & M

De Maxi:

Passend bij elk lichaamstype, is een maxi-jurk een trefzekere oplossing voor het verzekeren van een hoog comfortniveau bij uw bruidsmeisjes (en ze zien er oh zo chic uit met statement-sieraden!)

Oasis Drapey Maxi-jurk, $ 91.14, bij Asos

The Cascading Hem:

Een geweldige keuze om je beste vrienden en familie te laten dansen in de nacht, een trapsgewijze zoom voorkomt elke uitschakelmogelijkheid en toont precies de juiste hoeveelheid been om te zorgen dat je bruidsmeisjes zich niet saai en moeilijk voelen.

Odessa Dress In Silk Georgette, $ 275, bij J. Crew

De afscheidingen:

Er is schoonheid in mixen en matchen. Laat je bruidsmeisjes zelf denken door losse richtlijnen te geven - ze zullen het op prijs stellen dat ze voorwerpen mogen kiezen waarvan zij vinden dat ze er het beste bij passen.

Tibi plisserok, $ 225, bij Shopbop

De Jumpsuit:

Een andere grote stijl voor de zomer en in de herfst, we houden van de overgangsoptie voor jumpsuits. Gemakkelijk in te lopen en de versie van de maxi-jurk te updaten, we houden ervan hoe deze stukken typische probleemgebieden voor de meeste meiden dekken.

Sparkle & Fade Silky Surplice Jumper, $ 79, bij Urban Outfitters

MTV_Made20891.png

JKH

Half Past Zen: word prachtig na donker met schoonheidsvlekken die laat open zijn