6 eenvoudige stappen naar glanzend (niet vettig!) Haar

 
Anonim

door Lauren LeVine 7 jaar geleden

Foto: © Kevin Mazur / WireImage

Veel vrouwen verlangen naar glanzend haar zoals Minka Kelly's, en terecht. Niet alleen geeft een glanzende glans de kleur van het haar er rijker uit, maar geeft het ook een gezonde glans aan uw uiterlijk. Er is echter een dunne lijn tussen prachtig glanzend en vreselijk vettig. "De beste manier om een ​​glanzende, niet-vette look voor je haar te krijgen, is om gezond haar te hebben, " legt Lavette Slater uit, de belangrijkste haarstylist op The View. Om te beginnen, wast en conditioneert u uw haar zoals u dat normaal zou doen, en volgt u de rest van de Slater-verhogende tips van onze vrienden bij BellaSugar.

10 slanke en sexy kapsels

  • Om de week, gebruik een eiwitconditioner om het haar te versterken.
  • Gebruik om de week een hydraterende conditioner om het haar zacht en buigzaam te maken.
  • Gebruik elke maand een verhelderende shampoo om de opbouw van het product te verwijderen.
  • Gebruik altijd een leave-in conditioner om het haar te beschermen tegen styling en de elementen.
  • Gebruik altijd een styling thermische beschermer wanneer u föhns of verwarmde stylingtools gebruikt om schade te voorkomen.

Voeg een beetje Moroccanoil of Biosilk toe om de glans te verbeteren, als je daar zin in hebt. En onthoud: "Als je haar gezond is, zal het vanzelf oplichten", voegt Slater eraan toe.


Probeer de kapsels van Minka Kelly in de Makeover Studio!

Meer van BellaSugar
Koop Zoe Saldana's partijgelezen paardenstaart
Muppets-thema nagellak is onderweg
Zou je $ 700 betalen voor een föhn?

BellaSugar, een onderdeel van PopSugar Network, biedt overal beauty junkies met een bestemming om te leren wat er zoets is in de wereld van schoonheid en huidverzorging.