6 seksuele posities ontworpen om je 'G-spot' te raken

 
Anonim

door Charyn Pfeuffer 1 week geleden

Foto: Ashley Britton / SheKnows.

Het is een van de grootste discussies over seksueel genot: is er een G-spot of niet?

G-spot voorstanders beweren dat er zeker een plekje op de voorste wand van de vagina is dat, wanneer gestimuleerd, allerlei sensaties veroorzaakt. G-spot sceptici zijn het niet noodzakelijk oneens; Ze maken zich alleen zorgen over de vraag of de G-spot op zichzelf staat, of dat het eigenlijk gewoon een verlengstuk van de clitoris is.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat 'G-spot'-stimulatie voor sommigen wonderen doet. "We weten dat veel vrouwen voldoening schenken aan dit gebied, " vertelde Leah Millheiser, MD, ob-gyn aan Stanford University, eerder aan StyleCaster.

Het punt is dat veel vrouwen misschien geen geestverruimend genot ervaren van 'G-spot'-stimulatie. In feite kunnen ze gewoon ongemak ervaren. "Het is belangrijk om te begrijpen dat niet iedereen plezier zal ervaren van G-spot stimulatie, " zei Dr. Millheiser. "Het lichaam van iedereen is anders, en ieders lichaam zal anders plezier ervaren."

Het punt? De zogenaamde 'G-spot' (al dan niet een verlengstuk van de clitoris) kan voor sommigen enorm ongelooflijke sensaties ontsluiten. En voor anderen kan het niets doen. De enige manier om erachter te komen, is door te experimenteren.

Hier vind je zes geslachtsstanden die gerichte 'G-spot'-stimulatie stimuleren. Als dit leidt tot verbluffende orgasmen, geweldig. Als ze dat niet doen, zweet je het niet - blijf gewoon experimenteren met andere dingen totdat je iets vindt dat voor jou werkt.

Oorspronkelijk gepost op SheKnows.