6 haarborstels die elk meisje zou moeten hebben

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Elke keer als we naar een salon gaan, staan ​​we versteld van de hoeveelheid borstels die ze gebruiken om onze perfecte look te creëren, maar we hebben nooit echt begrepen waarvoor ze allemaal bedoeld waren of wat ze deden . Maar nadat ze talloze evenementen hebben bijgewoond en haarstylist hebben geprikkeld tot ze hun geheimen hebben gemorst, hebben we de speciale functies van elke haarborstel ontdekt en waarom ze in de badkamer van elke meid moeten zijn.

Van begin tot eind zijn deze haarborstels de belangrijkste ingrediënten voor uw perfecte haardag. Je zult je misschien niet realiseren wat een effect een kam kan hebben op je haar versus een scheerkwast, maar neem de tijd om deze producten te testen en je zult versteld staan ​​hoe gezond en glanzend je haar zal worden!

Bekijk de diavoorstelling hierboven voor 6 must-have haarborstels om toe te voegen aan je collectie voor minder dan $ 18!

De brede tandenkam: essentieel voor het ontwarren en de beste vriendin van meisjes met krullend haar, dit is de kam die u kunt gebruiken als u uw conditioner in de douche poetst / uw haar ontward wanneer u uit het zwembad springt. De breedtandenkammen ontwarren je haar zonder je lokken te beschadigen.
(Ion High Volume Detangler, $ 1.79, ulta.com)

The Fine Tooth Comb: Het geheime wapen om je haar recht te maken. Deze fijne tandkam helpt je je haar af te snijden terwijl je je sloten recht maakt, zodat je de richting en het uiterlijk kunt regelen.
(Pin Tail Comb, $ 2.59, ulta.com)

De ronde borstel: alles wat je nodig hebt voor een blow-out thuis, een zwijnborstel / nylonborstel is wat je nodig hebt voor soepele, volumineuze lokken. De hitte van je föhn reageert met nylon borstelharen, terwijl je tegelijkertijd je haar glad maakt terwijl de zwijnenborstel glanst.
(Grijper keramische borstel, $ 18, ulta.com)

De kleine ronde borstel: perfect voor mensen met koppige vliegjes of pony's, een kleinere ronde borstel is essentieel voor een voltooide look.
(Keramische en ionische haarborstel, $ 17, ulta.com)

De teaser: heb je wat volume nodig? Dit is de beste manier om het te doen. Zijn dunne kam en zwijnborstharen helpen het haar te plagen zonder het te breken en het puntige uiteinde maakt het afsnijden gemakkelijker. Elk meisje dat een paardenstaart probeert te dragen heeft deze borstel in haar collectie nodig.
(Marilyn Teaser, $ 16, ulta.com)

The Boar Bristle: het laatste ingrediënt voor een perfecte haardag, een borstel met varkensharen stimuleert je hoofdhuid en verdeelt olie waardoor je haar er de hele dag zijdezacht uitziet. Als je maar één penseel zou kunnen hebben, zou dit het moeten zijn.
(Diamond Wood Boar Bristle, $ 13, ulta.com)

Label Crush: Bitching & Junkfood Wil je aankleden zoals Oost-Londen Girls Do ...