6 gemakkelijke ideeën voor paardenstaartkapsel

 
Anonim

door Aly Walansky 4 jaar geleden

Imaxtree

Als je ooit in de plaats bent van je geen zorgen te maken over je haar, is de paardenstaart indrukwekkend voor elke gebeurtenis en haartype. Laag met een twist, hoog met een vintage gevoel, of zelfs "faken it it till you make it" met een extra lange dubbele pony, je kunt snel een klassieke paardenstaart veranderen met een snelle knoop, vlechting of twist. Paardenstaarten zijn overal aanwezig dit seizoen, van bot recht en slank tot rommelig en gestructureerd, er is een paardenstaartstijl voor iedereen. Hier zijn 6 van onze favoriete gemakkelijke paardenstaartkapsels!

Ga slank
Voor een slanke paardenstaart, droog je haar met een ion-föhn en een grote ronde borstel of een borstel voor langer haar, zegt Richard Marin, Remington celebrity haarstylist. Ioneert droog haar sneller en laat het haar glanzen. Draai een steiltang over de uiteinden om het haar er perfect gepolijst en paardenstaart uit te laten zien. Elke plaatsing ziet er geweldig uit, van hoog op de kruin tot laag bij de halslijn met een perfect rechte set.

Ga rommelig
Voor een meer rommelige look, spray strengen met droge shampoo om het haar meer textuur te geven en trek je pony hoog op de achterkant van het hoofd. Zorg ervoor dat je de zijkanten strak tegen het hoofd vasthoudt en een toegevoegde rand met een paardenstaart geeft door je vingers door de bovenkant van je hoofd te laten gaan voor een licht volume bij de kruin. Dit geeft de pony een retro jaren 60-gevoel, zegt Marin.

Voeg een pony toe
Heb je geen pony? Je kunt ze voor vandaag hebben! "Probeer voor een compleet andere paardenstaartlook een pony met clip erin. Het toevoegen van een knal zal je blik totaal transformeren en je paardenstaart een beetje extra flair geven zonder de lange termijn verplichting om je haar te knippen. Kortere pony voegt meer rand toe aan je paardenstaart of een lange, zijdelingse knal zorgt voor een zachtere, meer sexy look, "zegt Tabatha Coffey, een beroemdheidstylist en maker van LUXHAIR, waaronder HOW ™ Bangs ($ 24, beautybrands.com).

Gedraaide twistpony
Celebrity stylist Josue Perez zegt dat dit een geweldige look is voor iemand die op zoek is naar een eenvoudige, maar unieke look. De eerste stap is om het haar droog te föhnen en voor een gladde afwerking te zorgen. Trek aan een slanke paardenstaart en neem een ​​stuk haar om de stropdas te wikkelen om het te bedekken. De volgende stap is het omkrullen van de stukken van de paardenstaart met behulp van een stylingijzer, Perez gebruikt de Rowenta Beauty Versa Style Iron ($ 159, 99, Ulta.com) op zijn klanten voor zachte golven. Eens klaar, verdeel de paardenstaart in twee delen en draai ze samen. Sectie het haar door gelijkmatig haarbanden op de paardenstaart te leggen, zoals hierboven getoond. Trek voor volume voorzichtig aan de secties om haar iets naar buiten te trekken.

Vintage pony
Gary Gemma van Gary Patrick Salon is dol op deze retro-uitvoering van de klassieke pony. Sectie uit de voorkant van je haar, schuin naar beneden naar de voorkant van je oren. Rugkam op de kruin na gebruik van Oribe Dry Texturing Spray ($ 42, Oribe.com). Strijk het haar glad en trek het terug in een hoge pony. Neem vervolgens de voorste delen en wikkel de paardenstaart houder aan beide kanten om. Gebruik bobby-pinnen om te helpen beveiligen. Tot slot, krul de paardenstaart en spray met Oribe Superfine haarspray.

Prinses pony
SalonCapri van Boston Senior styliste Graziella Lembo stelt voor om te beginnen met het afscheiden van je haar in het midden. Neem een ​​stuk haar van één inch over je oor en vlecht. Overlap over de bovenkant van je hoofd en bevestig aan de andere kant en nek van nek met bobby pin. Neem de achterkant van het haar (uit de vlecht terug), spray Kerastase Powder Bluff Dry Shampoo ($ 37, Kerastase-usa.com) tot op de kruin van je hoofd en plaag het haar. Borstel je haar terug met een plagende kam om het glad te maken. Veilig met elastiek in een paardenstaart. Krul je paardenstaart en pony met een 1 inch hardingsijzer. Veilige pony terug over vlecht en veilig om paardenstaart. Neem een ​​paar stukjes haar van de paardenstaart, losjes inwikkelen en vastzetten met bobby pinnen rond elastiek. Spuiten om te voltooien.