5 onverwachte manieren om lippenstift te dragen dit najaar

 
Anonim

door Shannon Farrell 4 jaar geleden

Elk seizoen inspireert de landingsbaan ons om nieuwe makeup looks te proberen, maar aan het eind van de dag, wie heeft werkelijk de tijd om ingewikkelde kattenogen en contourtechnieken uit te proberen? Voor een trendy runway-flair zonder tijdsbeperking houden we de tests aan onze lippen. Van blotted lips op Prada tot een glinsterende matte blik op Marc Jacobs, er zijn talloze eenvoudige manieren om je look te updaten met één enkel product. Kopieer onze vijf favorieten van de catwalk van de herfst 2014 wanneer je denkt dat je een verandering in de minuut nodig hebt.

Red VelvetDe meeste ombré-lippen die we op de landingsbaan hebben gezien, zijn te overdreven voor dagelijks gebruik. Bij Anna Sui voegde make-up artist en Creative Design Director voor P & G Beauty Pat McGrath echter een kleine dimensie toe voor een subtiel 3D-effect dat niet overdreven is. McGrath begon met een diepe schaduw, CoverGirl Queen Collection Lipstick in Fine Wine ($ 7, 79, walgreens.com) en smeerde het uit in het midden, en maakte de look af met een helderder rood, CoverGirl LipPerfection Lipstick in Hot ($ 6, 74, covergirl.com), bovenop voor dimensie en volheid.

"Just Bitten" Deze look is voor de meeste mensen wenselijk omdat het ervoor zorgt dat lippenstift op zoek gaat naar opzettelijke verkleuring, en we weten allemaal dat het elk uur sneller doen kan om de lipkleur op te nemen. Bij Prada hield McGrath de lippen zacht en doelgericht onvolmaakt door ervoor te zorgen dat de modellen de rode lippenstift zelf gebruikten in plaats van met McGrath's deskundige hand. De schaduw werd vervolgens geblot met een tissue voor slechts een vleugje gespoelde kleur.

FrostedHier is een jaren '90 -spel voor je: de beroemde make-upkunstenaar François Nars creëerde een glimmende zilveren metalen lip om te combineren met een mat porselein uitziende huid voor de show van Marc Jacobs. Nars dabbelde op NARS S triptease ($ 26, narscosmetics.com), een iriserende nude-glans, en stak toen een zilverachtige schaduw op de top voor een zachte, niet-kleverige metalen afwerking.

Zachte bessen Als wijnen en viooltjes te vet zijn, waag het dan een beetje donkerder dan klassiek rood met een bessentint. Make-upartiest en Shiseido artistiek directeur Dick Page creëerde een natuurlijk ogende mauve lip bij Michael Kors, die je kunt repliceren met Michael Kors Glam Lip Pacquer in Dame ($ 24, macys.com). Gek genoeg deelde de visagist mee dat de look was geïnspireerd op de natuurlijke lipkleur van Baptiste Giabicomi, die in de serie model stond.

Foto: Getty Images

Gedempte Tangerine ShadesDe mandarijnlip is een zomerfavoriet en om een ​​goede reden - niets benadrukt een kleurtje beter dan een vleugje sinaasappel. De gedurfde tint gaat wat zachter voor de val door een vleugje bruin toe te voegen om het uiterlijk op de aarde te brengen. MAC-make- upartiest James Kaliardos gebruikte MAC Pander Me Lipstick (beschikbaar op 9 oktober op maccosmetics.com) voor de modellen van Nicole Miller. Het afgewerkte effect was natuurlijker dan de vetgedrukte tinten die we gewend zijn voor de lente en de zomer en het leek helemaal niet clownesk, zelfs niet wanneer het gepaard ging met een vet rokend oog. Als je niet kunt wachten tot oktober om deze lip-look te bemachtigen (we geven je de schuld niet), probeer dan MAC Mocha Lipstick ($ 16, maccosmetics.com).

Lees meer: 15 nude lippenstift looks die perfect zijn voor herfst