5 dingen die ik heb geleerd na het verfrissen van mijn microbladige wenkbrauwen

 
Anonim

door Nikki Brown 3 maanden geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER.

De taak van een schoonheidsredacteur is doorspekt met veel extraatjes, waaronder meer gratis swag dan één persoon aankan. Toegegeven, ik ben eraan gewend geraakt om een ​​aantal van mijn haar-, huid- en make-upnietjes te krijgen zonder een creditcard of pakje contant geld te hoeven flitsen, maar ik heb sinds laat een minder ingrijpende routine aangenomen en de duurdere behandelingen overwogen. Ik zou er echt in investeren als mijn toegang niet zo exclusief was. Door de jaren heen heb ik alles geprobeerd, van Cool Sculpting tot goed baden, maar geen daarvan heeft me zekerder en zelfverzekerder gemaakt dan microblading.

Ik erfde pijnlijk schaarse wenkbrauwen van mijn vader; zozeer zelfs dat ik in mijn twintig jaar dat ik nog leef, nog nooit door een professional moet worden gepaaid of gewaxt. Dat lijkt misschien een geldbesparende eigenschap voor sommigen, maar ik heb net zo veel uitgegeven aan wenkbrauwpotloden, -gels en -pommaden die ik met warpsnelheid finish, omdat mijn hele voorhoofd moet worden gevuld in elke. single. dag. De strijd is altijd echt geweest voor mij, nog verergerd door het feit dat ik als tiener altijd onvermoeibaar over hen werd geprezen toen mijn make-upvaardigheden op zijn best amateur waren.

Op een gegeven moment dacht ik aan permanente make-up als een oplossing, maar zonder de mogelijkheid om mijn boog aan te passen en het potentieel van het kijken alsof een Sharpie over mijn voorhoofd werd gesleept, maakte ik me altijd bang. Dus toen ik eindelijk besloot om de sprong te wagen en ze microbladig te maken, was het serieus levensveranderend. In de eenvoudigste bewoordingen is het een vorm van semi-permanente tatoeage, waarbij een hulpmiddel met kleine bladen haarachtige lijnen creëert om de wenkbrauwen te vullen en vorm te geven, waardoor een natuurlijker resultaat wordt gecreëerd.

Dit is hoe mijn wenkbrauwen eruit zagen toen ik ze voor het eerst liet beeldhouwen:

Gezien mijn wenkbrauwen en onzekerheden, had ik de eerste keer heel weinig zorgen, maar toen het tijd was om ze te laten bijwerken, was ik absoluut benieuwd hoe het proces zou verschillen. Als je in dezelfde boot bent als ik, of gewoon een kijkje wilt nemen in langdurige zorg, zijn hier de must-know feiten over het weren van wenkbrauwen die al door de microbladeringsbehandeling zijn gegaan.

Touch-ups hangen af ​​van het huidtype

Hoe vaak u uw wenkbrauwen krijgt behandeld, is afhankelijk van uw huidtype, levensstijl en leeftijd. Vette huid zal bijvoorbeeld veel sneller vervagen dan een droge huid en een jongere huid zal sneller vervagen dan een meer rijpe huid. De mijne valt zeker op de olieachtige / combinatiezijde, dus het hebben van een vervolgafspraak na slechts anderhalf jaar was logisch.

"De meeste klanten merken dat hun vorm op het jaartal nog steeds zichtbaar is, maar de kleur is gedempt en ze willen meer kleurconcentratie. Op dat moment komen klanten in voor een eenmalige afspraak voor een kleurenboost. Ik voeg gewoon meer kleurconcentratie toe aan de vorm en lijnen die al bestaan, "zegt Kendra Bray, oprichter van Better Brows & Beauty in NYC (en de enige persoon die ik vertrouw met mijn wenkbrauwen).

De vorm en kleur blijven vervagen als u de kleurversterking helemaal overslaat. Als dat het geval is, blijven er na twee jaar enkele hoeveelheden pigment in de huid achter en bij de derde zal het meeste ervan verdwenen zijn. "Langdurig onderhoud moet methodisch worden uitgevoerd om een ​​natuurlijk uiterlijk te behouden", zegt Bray. De moraal van dit verhaal is dat terwijl een kleurbijlage voor één persoon werkt, dat voor een ander misschien niet het geval is.

Je artiestenkeuze is van belang

Dat brengt me bij een ander belangrijk punt. Van wie u besluit uw wenkbrauwen toe te vertrouwen. In aanvulling op het hebben van de juiste training en accreditatie voor het beheer van scherpe gereedschappen en semi-permanente pigmenten, moeten ze een aanzienlijke hoeveelheid tijd reserveren voor overleg, inclusief precieze brow-mapping en vormgeving. Bovenal moet dit iemand zijn die u van plan bent om continu te werken.

"Een ding dat je in overweging wilt nemen wanneer je een artiest kiest, is idealiter iemand die je door de jaren heen bij kan blijven, " zegt Bray. "Niet alleen zullen ze aantekeningen hebben over welke naalden werden gebruikt, welke pigmenten, hoe je huid reageerde en hoe het pigment werd behouden; ze zullen je door de jaren heen kunnen helpen beheren. "

Bekijk dit bericht op Instagram

Bent u op zoek naar natuurlijk uitziende wenkbrauwen die niet uitdijen of vlekkerig zijn? Bij #BetterBrowsAndBeauty zorgen we ervoor dat u gedekt bent. #Microblading stelt ons in staat om je de volledige wenkbrauwen te geven waarvan je droomde. Bezoek: www.betterbrowsnyc.com om vandaag uw afspraak te plannen