5 modellen waarvan we denken dat die moeten aansluiten bij Naomi Campbell op de Britse versie van 'The Face'

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Terwijl "America's Next Top Model" nog steeds een van onze favoriete schuldgevoelens is, gaf Oxygen dit jaar de Tyra Banks -gerelmde show een run voor zijn geld met "The Face". Gelijk aan NBC's zangwedstrijd "The Voice" " The Face "is uitgerust met drie supermodel-coaches ( Naomi Campbell, Karolina Kurkova en Coco Rocha ) die hun teams begeleiden door verschillende uitdagingen aan te gaan.

Nu lijkt het erop dat de Britten het leuk maken, want er is net aangekondigd dat Campbell ook de hoofdrol zal spelen in de Britse versie die later dit jaar wordt uitgebracht. Volgens een release van Sky Living (het Britse netwerk waarop de show uitgezonden zal worden) zullen de twee costars van Campbell zich niet bij haar aansluiten, dus we begonnen te speculeren over wie we denken dat goed past om hun plekje te veroveren. Lees verder en laat ons weten wie je wilt zien deelnemen aan 'The Face'.

Kate Moss : Moss en Campbell hebben een langdurige relatie en ze zijn goede vrienden. Omdat Moss ook een Brits topmodel is, kunnen we geen betere keuze bedenken. Kansen zijn waarschijnlijk tegen Moss die reality-tv doet, maar we zouden wedden dat deze twee samen zouden duiden op waarderingsgoud.

Alexa Chung : The It Brit heeft een aantal van de meest gewilde connecties in de mode-industrie, dus zou ze een goed inzicht bieden voor de deelnemers. Chung heeft ook een uitgebreide tv- en modelleringervaring. Natuurlijk stemmen mensen zich waarschijnlijk alleen in om hun outfits te bekijken.

Jourdan Dunn : Dunn is al lang geprezen "de volgende Naomi Campbell", dus er is echt niemand beter om met haar mee te doen. Terwijl de coaches het tegen elkaar opnemen (Campbell en Kurkova hadden het hele seizoen conflicten), zouden we graag zien dat ze het tegen elkaar opnemen.

Cara Delevingne : Gezien Delevingne het model van het moment is, maakt ze nu absoluut deel uit van het lexicon. Helaas is ze misschien te onervaren (ook al liep ze dit seizoen bijna in elke modeshow) voor het mentoring-optreden.

Alice Dellal : Net zoals de manier waarop Coco Rocha haar kenmerkende eigenzinnigheid naar de Amerikaanse versie van 'The Face' bracht, zou Dellal hetzelfde doen voor de Britse versie. Bekend om haar half geschoren hoofd en emotionele poseren, zou het punk-chique model een jeugdige energie en een enorme hoeveelheid ervaring brengen voor de groep.