De 5 populairste schoonheidstrends in Parijs

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Heldere lippen met naakt huid

Vet rode en roze lippen zijn overal in de straten van Parijs. Wat deze look echt doet werken, is de manier waarop Franse vrouwen de rest van hun make-up eenvoudig houden. Afgezien van een kleine foundation, koppelen ze een volledig naakt huid met een krachtige lip voor een oogverblindend resultaat.
Hoe naakt te gaan

Dark Brows

Het helpt om van nature donkere functies te hebben, zoals de Fransen doen, maar krachtige, schone browsers zijn nu een Parijse must. Hoewel de wenkbrauwen erg schoon zijn, lijkt de nadruk meer te liggen op de kleur van het voorhoofd dan de vorm. Als je geen donkere wenkbrauwen hebt, gebruik dan een kleine oogschaduw om ze in te kleuren voor deze trendy look.
The Four Biggest Eyebrow Myths, Debunked

Haaraccessoires

Heb je een slechte haardag? Geen probleem - dat is een eenvoudige oplossing met het juiste accessoire. Laat je haar de lucht drogen voor een zomer, beachy feel, en maak het dan pittiger met de hoofdband of schattige clip. Dat is hoe Franse meisjes het doen, waarbij ze de focus van hun haar en op het accessoire verwijderen.
12 accessoires om je kapsel onmiddellijk te updaten

Rommelige topknopen

Wie zei dat broodjes gewoon waren om te trainen? Rommelige topknopen zijn op dit moment hot in Parijs, met vrouwen die ze gebruiken om al fashion-forward outfits op te fleuren. Perfect voor de zomer, de broodjes zagen er moeiteloos chic uit.
Get The Look: A 3-Minute Topknot

Zwarte vloeibare voering

Een strakke, zwarte vloeistoflijn lijkt op dit moment een klassieke look en we waren blij om te zien dat het nog steeds goed ging in Parijs. Een dunne lijn (denk minder Adele en meer Emma Stone) is een geweldige manier om je ogen te verbeteren, of geef je gezicht dat extra beetje liefde dat het nodig heeft voordat je op weg gaat naar de nacht. En voor blonde meisjes? Het contrast is dramatisch en stijlvol.
Get The Look: Emma Stone's Daytime Cat Eye

De beste van het beste: najaar 2012 Beauty Ads

Gepromoveerde verhalen