De 5 beste neutrale lipsticks van drogisterijmerken

 
Anonim

door Rachel Krause 3 jaar geleden

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Vetgedrukte, flitsende lipsticks hebben hun plaats in ons respectievelijke schoonheidrepertoire, maar als we haast hebben en nauwelijks kunnen bedenken hoe we ons voor de gek kunnen houden, bereiken we volledig neutrale lipsticktinten. Onze favorieten hebben een bereik van $ 60 tot $ 6, om eerlijk te zijn, maar deze betaalbare, eenvoudig te vinden keuzes hebben zo ongeveer alles voor hun. De volgende keer dat u de apotheek raakt, kunt u er zeker van zijn dat u de beste neutrale lipstick voor u kunt vinden - volg gewoon onze voorsprong.

Schoonheidssnoetjes, leg je geweren neer: Wet n Wild MegaLast Lip Colour in Bare It All verkoopt in het algemeen voor ongeveer $ 2, maar we zijn eindeloos verbijsterd over hoe dit soort prijs mogelijk is voor een dergelijke formule van hoge kwaliteit. We hebben het over langdragend, gepigmenteerd en romig, met de perfecte semi-matte afwerking - en Bare It All, een roze, tan tint, is een prachtige neutrale die er anders uitziet, maar universeel prachtig op iedereen.

$ 1, 99 bij Amazon

Maybelline Color Sensational De Mattes Lip Colour in Daringly Nude is precies dat: een naakt dat net dat beetje extra doet. Het is absoluut niet bruin, maar het is een echt neutraal naakt met gebalanceerde tonen die de huid flatteren zonder te make-upachtig te lijken. Zoals te verwachten is dit, net als de Maybelline-manier, een comfortabele, hydraterende formule die echt de lippen verbetert.

$ 5, 23 bij Amazon

Koop Rimmel London Lasting Finish Lipstick Kate Moss Collection in 014 voor het feit dat het ogenschijnlijk door Kate Moss is goedgekeurd; ik ben er dol op dat het de perfecte mauve-naakt is die er helemaal natuurlijk uitziet en de beste versie van jezelf is. De formule is zacht en gepigmenteerd en heeft ook een aangename vanille geur. Net zoals.

$ 4, 74, bij Amazon

De naam roept misschien niet de meest flatterende beelden op, maar vertrouw ons als we zeggen dat NYX Matte Lipstick in Euro Trash eigenlijk een prachtig bruin roze is dat aan al onze behoeften voldoet voor een iets diepere neutraal-het ziet er vooral goed uit op medium tot diepe huidtinten. We beloven je dat er niks is dat zelfs maar op afstand 'trashy' is.

$ 4, 94 bij Amazon

Op het lichtblankere uiteinde van het spectrum zit Revlon Ultra HD Lipstick in Magnolia, een roze leunend beige dat er geweldig uitziet op een lichte huid. Als neutrale en naakten je meestal uitwassen, is dit je antwoord om een ​​natuurlijk, maar beter uiterlijk te krijgen zonder er spookachtig uit te zien. Sterker nog, dit is een van onze favoriete nieuwe formules die al heel lang op de markt verschijnen.

$ 6, 70 bij Amazon

MEER: Vind de perfecte naaktlipstick voor je huidskleur