De 5 beste zwarte nagellakken

 
Anonim

door Alle Connell 3 jaar geleden

Het aftellen naar Halloween begint - en als je niet het soort meisje bent dat helemaal uitpakt met een kostuum, kun je de griezeligheid van het seizoen nog steeds omarmen met een perfecte zwarte manicure. Als je angstige tienerflitskaarten hebt, zet die uit je hoofd: het nieuwste ras van donkere vernissen speelt met intensiteit, afwerking en glans om nagellooks te creëren die meer glamour dan goth zijn. Bekijk onze selectie voor de allerbeste zwarte nagellakken ooit.

Foto: Essie

Essie nagellak in zoethout ($ 8, 50, Essie)
Het origineel en nog steeds het beste: zoethout is een echte zwarte met een romige formule die mooi doorvloeit en droogt tot een glanzende glanslaag. Ondoorzichtig in twee sneldrogende jassen, we houden vooral van deze kleur omdat deze nooit onze nagels kleurt of verkleurt, zelfs als we (per ongeluk) een basislak vergeten.

Foto: JinSOON

JinSOON nagellak in Nocturne ($ 18, Jin Soon)
Nocturne is de meest geavanceerde donkere nagelschaduw die we ooit hebben gezien. Precies op de grens tussen diep houtskoolgrijs en zwart, is het net zo glanzend en mooi als een donkere spiegel. Het beste gedeelte? Het is ondoorzichtig in een enkele laag en, uniek voor een glans met een metaalachtige glans als deze, is van toepassing zonder strepen.

Foto: Boter Londen

Butter London in The Black Knight ($ 15, Butter London)
Als je een beetje sprankelt in je duisternis, is The Black Knight iets voor jou. Met een roze, blauwe en gouden microglitter opgehangen in een pure zwarte glans, weet deze unieke tint tegelijkertijd leuk en volwassen te zijn. En uniek voor een glitter, het is ook heel gemakkelijk te verwijderen - praten over perfect!

Foto: NARS

NARS Nagellak in Black Fire ($ 20, NARS Cosmetics)
Een blauwzwarte microglitter met meer glans dan duidelijke sprankeling, Black Fire doet zijn naam meer dan eer aan. Het is prachtig sprankelend, maar op een elegante manier - dit is absoluut een tint die je op kantoor kunt dragen. Het is ondoorzichtig in een enkele laag, maar heeft meer dimensie na twee en vereist mogelijk twee lagen topcoat om een ​​volledig gladde afwerking te garanderen.

Foto: Revlon

Revlon ColorStay Gel Envy Longwear nagellak in Black Jack ($ 6.39, Drugstore.com)
Het probleem met te veel drogisterij zwarte drogisterijen is dat ze te dun zijn, ze duren te lang om te drogen, ze spitten en schilferen als geen ander en verkleuren de spijker. Black Jack weet elk van die valkuilen te omzeilen door het met een dikke, dromerige formule gelijkmatig op te blazen, droogt snel en verknoeit de nagel eronder niet. Bovendien duurt het een volledige zeven dagen zonder chippen - hoe is dat voor geweldig?

Meer van Daily Makeover: klassieke herfstkleuren die je nu moet proberen