5 BDSM-sekstips die perfect zijn voor beginners

 
Anonim

door Emily Cappiello 10 maanden geleden

Foto: JOSH DICKINSON / GESTILEERD DOOR: ALEX BRANEN

Ik weet wat je zou kunnen denken als je de term 'BDSM' hoort - de speelkamer van Cristian Grey, pijn, veiligheidswoorden en vreemd uitziende maskers. BDSM is echter meer dan de som van de delen. In de kern gaat BDSM eigenlijk over vertrouwen, controle en het vinden van pijn / plezierdrempels voor ultieme seksuele bevrediging.

"De mythe is dat BDSM grof en vreemd is - zwepen en kettingen, " zegt Michael Castleman, een seksdeskundige en auteur van Great Sex: The Man's Guide to Whole-Body Sensuality. "Maar eigenlijk, als het vertrouwen de mogelijkheid van schade overtroeft, kan het resultaat ongelooflijk intiem en erotisch aanvoelen."

Terwijl sommige mensen BDSM echt in hun hele levensstijl brengen, zijn er anderen die het in de slaapkamer houden. Dat gezegd hebbende, kan BDSM de hotness absoluut naar een hoger niveau tillen als het tussen jou en je partner gaat koelen.

"Twee tot drie procent van de Amerikaanse volwassenen spelen met BDSM - het meest af en toe, soms en een paar dagen per week, " zegt Castleman. "Dat zijn ongeveer 5 miljoen mensen. Ondertussen meldt ongeveer 20 procent van de volwassenen enige opwinding van BDSM-afbeeldingen of -verhalen. "

Het klinkt misschien intens of een beetje intimiderend, maar hier zijn vijf basale BDSM-geïnspireerde bewegingen die elk seksleven van vanille naar pittig zullen maken.

Rollenspel

In BDSM is één partner dominant (ook bekend als "domme" of "dom"), terwijl de andere de submissive is ("sub"). Of jij en je partner al weten welke rol je wilt spelen of dat je rock, papier of een schaar speelt, een van jullie onderwerpt zich aan de eisen van de ander. Om het volledige voordeel te krijgen, moet u echter de rol spelen en doen wat uw partner u opdraagt. Als je dat niet doet, wordt geen van jullie seksueel vervuld. Dus, wees krachtig of laat je controle los, wat je ook kiest, maar vergeet niet te ontspannen en te genieten van de ervaring.

blinddoeken

Een van de simpele dingen in BDSM is sensorische deprivatie, en als je net begint, is dit een geweldige manier om je teen in het water te dopen. Een blinddoek is een geweldige manier om je partner voldoende te vertrouwen om je te plezieren, terwijl je je andere zintuigen verhoogt. Wanneer uw visuele weergave is geblokkeerd, moet u meer vertrouwen op uw tastzin, geur, smaak en gehoor. Wat is sexier dan dat?

Je andere zintuigen gebruiken, maakt seks een meer verkennende situatie. Onthoud het lichaam van je partner met je handen; kom dichterbij en ruik echt hun huid, want die geur is uniek voor hen; echt hun kus proeven; nul in op hun stem - de buiging, het gekreun, de bevingen. Houd deze in je geheugen voor wanneer de blinddoek ook loslaat.

MEER: een uitgebreide gids voor elk type orgasme

bijten

Zonder iets te moeten investeren in iets anders dan uw eigen mondhygiëne, is bijten een geweldige eerste stap in het plezier / pijngedeelte van BDSM. Door je partner op verschillende plaatsen te bijten - tepels, ribben, armen, binnenkant van de dijen - kun je beginnen met het uitzoeken van hun pijngrens. Besteed aandacht aan hoe hun lichaam reageert: spannen ze zich op? Verlichten ze? Hoe ademen ze? Luister naar hoe ze klagen of bedelen. Dit zal u toelaten om dienovereenkomstig aan te passen.

Neem echter de discussie dat u eerst moet worden gemarkeerd met uw partner. Hoewel ik van mij een goede hapmarkering houd, ben ik ook een professional en moet ik voorzichtig zijn met waar die merken gaan. Mijn vriend is op de hoogte en doet zijn best om meegaand te zijn - maar soms kan geen van ons onszelf helpen in de hitte van het moment.

slavernij

Bondage is een van die dingen waarvan ik niet zeker ben dat ik het zonder zou kunnen stellen. Ik hou ervan als mijn vriend thuiskomt van zijn werk, zijn das aftrekt en om mijn polsen legt. Onmiddellijke opwinding.

Er zijn veel manieren om bondage te gebruiken, en het beste is dat je kunt kiezen wat voor jou en je partner werkt. Begin met een stropdas - iets zachts en zijdezacht waar je gemakkelijk uit kunt wippen als je je te ingetogen voelt. Werk dan omhoog naar handboeien. Binnenkort pak je een bondage-set en zijn je benen en armen volledig onbruikbaar. Verschillende posities en manieren om in bedwang te worden, zorgen ervoor dat dit een zet is waar jij en je partner naar terug blijven komen zonder je zorgen te maken dat het oud wordt.

Het mooie van bondage is dat het je belet te hebben wat je wilt en je verlangen naar een hoger niveau tilt. Ik hou er bijvoorbeeld van om het haar van mijn vriend te pakken terwijl we bezig zijn - als ik in de ban zit, kan ik het niet. Dit verhoogt mijn verlangen naar hem, wat mijn opwinding verhoogt en ten slotte, als ik het haar tussen mijn vingers krijg, is het als het beste dat ik ooit heb gevoeld.

MEER: een kijkje achter de schermen in 10 fascinerende seksfetisjen

Spanking

Spanking zorgt voor meer bloedtoevoer naar de billen en het genitale gebied, wat het genot en de sensatie verhoogt. Hoewel het eng kan klinken - of raar, je kunt het toegeven - het kan echt heel plezierig blijken te zijn. Als een vrouw die op tal van plaatsen is geslagen met een overvloed aan items (slaan is niet alleen voor de bodem!), Het hangt er echt allemaal vanaf hoe ver je wilt gaan.

Je kunt met een hand beginnen om het gevoeligheidsniveau van je partner te meten tijdens het testen van de wateren om te zien of het iets is wat ze zelfs leuk vinden. Als het deel wordt van je seksuele routine, verander het dan met lisdodden, floggers, peddels, riemen, rijzwepen - zelfs een zweep als je dapper genoeg bent. Elke nieuwe prop brengt een nieuwe sensatie, die zal helpen om hem fris te houden.

Gepromoveerde verhalen