31 Days of Fitness: de knielende scooter

 
Anonim

door Samantha Lim 4 jaar geleden

Welkom bij 31 Days of Fitness, waar we je elke dag een gerichte bewegingsshow voor de hele maand bieden, zodat je je eigen persoonlijke trainingsroutine kunt opbouwen naar je beste lichaam ooit. Elke beweging in deze serie is ontworpen door voormalig professionele danser en fitnessgoeroe Andrea Rogers, wiens Xtend Barre-studio's wereldwijd zijn gegroeid tot 170 locaties.

Haar body-verlenging en butt toning-oefeningen kunnen zonder apparatuur worden gedaan, in het comfort van uw eigen huis! We hebben ook model Julie Henderson (die zeven opeenvolgende Sports Illustrated Swimsuit-zaken onder haar riem heeft, trouwens) aangeworven om te schitteren in onze gemakkelijk te volgen fitness-gifs, waardoor dit het gemakkelijkste trainingsschema is dat je ooit hebt gehad. Bekijk hieronder voor de verhuizing van vandaag!

Today's Move: The Kneeling Scooter

Start op handen en voeten, handen onder de schouders, knieën onder de heupen. Steek de tenen onder en zweef de knieën van de vloer. Trek een been in de borst en strek hem uit om billen in te zetten voor 8 herhalingen. Houd vervolgens de verlengde positie en het polsbeen omhoog voor nog 8 herhalingen. Herhaal aan de andere kant.