31 Days of Fitness: C-Curve kwast

 
Anonim

door Samantha Lim 4 jaar geleden

Welkom bij 31 Days of Fitness, waar we je elke dag een gerichte bewegingsshow voor de hele maand bieden, zodat je je eigen persoonlijke trainingsroutine kunt opbouwen naar je beste lichaam ooit. Elke beweging in deze serie is ontworpen door voormalig professionele danser en fitnessgoeroe Andrea Rogers, wiens Xtend Barre-studio's wereldwijd zijn gegroeid tot 170 locaties.

Haar body-verlenging en butt toning-oefeningen kunnen zonder apparatuur worden gedaan, in het comfort van uw eigen huis! We hebben ook model Julie Henderson (die zeven opeenvolgende Sports Illustrated Swimsuit-zaken onder haar riem heeft, trouwens) aangeworven om te schitteren in onze gemakkelijk te volgen fitness-gifs, waardoor dit het gemakkelijkste trainingsschema is dat je ooit hebt gehad. Bekijk hieronder voor de verhuizing van vandaag!

Today's Move: C Curve Paint Brush

Zit met gebogen knieën op heupafstand van elkaar en voeten plat op de vloer. Plaats uw handen achter de dijen en C-curve uw wervelkolom om naar beneden te rollen en uw "uitdaging zone" te vinden. Als je daar aankomt, laat je handen los. Grijp nu beide armen recht omhoog voor je schouder; hef de armen op met de vingers naar beneden gericht en vervolgens naar beneden, met de vingers naar boven. Terwijl de armen optillen, til je de romp op en als de armen naar beneden vallen, rond in de uitdagingszone. Doe dit voor 16 herhalingen.