31 Days of Fitness: 5th Side-reeks

 
Anonim

door Samantha Lim 4 jaar geleden

Welkom bij 31 Days of Fitness, waar we je elke dag een gerichte bewegingsshow voor de hele maand bieden, zodat je je eigen persoonlijke trainingsroutine kunt opbouwen naar je beste lichaam ooit. Elke beweging in deze serie is ontworpen door voormalig professionele danser en fitnessgoeroe Andrea Rogers, wiens Xtend Barre-studio's wereldwijd zijn gegroeid tot 170 locaties.

Haar body-verlenging en butt toning-oefeningen kunnen zonder apparatuur worden gedaan, in het comfort van uw eigen huis! We hebben ook model Julie Henderson (die zeven opeenvolgende Sports Illustrated Swimsuit-zaken onder haar riem heeft, trouwens) aangeworven om te schitteren in onze gemakkelijk te volgen fitness-gifs, waardoor dit het gemakkelijkste trainingsschema is dat je ooit hebt gehad. Bekijk hieronder voor de verhuizing van vandaag!

De zet van vandaag: 5th Side Side Series

Begin zijwaarts op de mat met de voeten en heupen op elkaar gestapeld. Steun op je onderarm met elleboog onder de schouder en reik buiten de arm van boven naar de 5e. Til de heupen op van de mat en trek het bovenste been in een passé. Verleng passé recht omhoog en buig terug naar passé. Doe 8 herhalingen aan elke kant.